Moje LDD

Started by Míla, 28. Január 2014, 21:41:19

« predchádzajúce - ďalšie »

Míla

Bližší pohled na T815 PJ "jezevčík"

Míla

Městský řadový dům
levá strana je dostavba k původnímu modelu který jsem našel v LEGO galerii.

Nově má dům v patře záchod i koupelnu, přes garáž se dá na zahradu a podkroví je rozdělené na původní obývanou část a novou neobývanou půdu.
Zatím je dům jen pro jednoho minifiga tak jak byl původně vybaven co se nábytku týká, pro rodinu se může přestavět půda.

Morandi

Šuhajko a ty kedy začneš stavať miesto týchto kresbičiek? :)

Míla

To nejsou kresbičky, to jsou fotky z programu Lego Digital Designer, ty Šuhajko  ;D

Stavět budu až budou prachy, zatím mě baví to dělat takhle.

Anupew

Pekné (y) Len či na to nebude problém zohnať potrebné dieliky. ::) Na podobné kúsky sa chystám aj ja, len plánujem modernejšie stavby (väčšinou pre-sklené).
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

Míla

Město Paradisa Bay je takový mix současnosti a minulosti, je tu plno moderních věcí ale plno jiných věcí které mají základ v oficiálních modulárech vypadají jako předválečné nebo z nedávné minulosti, takže se nedá říct v jakých letech to město vlastně existuje.

Míla

Jsem zase tady, první Tatra odjela v pořádku na výstavu a do tématu se nám hlásí nový kousek.

Hasičů už tu bylo několik tak teď se podíváme na nějakou civilní verzi, například vozidlo na svoz dřeva.

Míla

Jeden seriálový kousek, tenhle ale nevybouchne.

Míla

Po letech jednání získalo město pro hasiče novou moderní plošinu.

A jako druhá novinka je zde fotka objektu který patří technickým službám města Paradisa Bay.

matt251

ked si tak pozeram tvoje budovy a aj samotny nazov mesta Paradisa Bay, tak sa dostavam do nostalgie ku hre GTA - Vice City. Uz mi len chyba Malibu Club a niektory z vysokych hotelov oproti clubu  ;)

Míla

Quote from: matt251 on 23. Júl 2016, 09:42:51
ked si tak pozeram tvoje budovy a aj samotny nazov mesta Paradisa Bay, tak sa dostavam do nostalgie ku hre GTA - Vice City. Uz mi len chyba Malibu Club a niektory z vysokych hotelov oproti clubu  ;)

Na kluby si nech zajít chuť, Paradisa se to jmenuje podle těch starých setů z 90.let, je to hned v prvním příspěvku. Současná podoba spousty modelů se už změnila a dost jich přibilo, taky jsem se rozhodnul že tu mírnou amerikanizaci především u hasičských modelů zruším a předělávám je na evropské.

liondee

Len škoda že to s tou Paradisa témou už nema nič spoločné. Ak si chcel robiť niečo k tomu mal si zachovať štýl 90tych rokv. Toto čo tu dávaš je skôr do City témy. Len pre úplnosť mám už všetky Paradisa sety v zbierke ;)

martinn

Quote from: liondee on 23. Júl 2016, 14:07:38
Len škoda že to s tou Paradisa témou už nema nič spoločné. Ak si chcel robiť niečo k tomu mal si zachovať štýl 90tych rokv. Toto čo tu dávaš je skôr do City témy. Len pre úplnosť mám už všetky Paradisa sety v zbierke ;)
Súhlasím s Dominikom, síce tie stavby robíš fajn, no k inej téme. A to hasičské auto, stále ten americký štýl, tiež tá plošina nepôsobí ako nový model, ale niečo už na vyradenie :-) 

Míla

Quote from: martinn on 23. Júl 2016, 15:32:49
Súhlasím s Dominikom, síce tie stavby robíš fajn, no k inej téme. A to hasičské auto, stále ten americký štýl, tiež tá plošina nepôsobí ako nový model, ale niečo už na vyradenie :-) 

Název pocházející ze spojení nového moduláru a setu z 90.let už tomu prostě zůstal i když se to otočilo více na City a Moduláry, nebyl ještě důvod proč ho měnit.

Když se podíváš na ostatní vozidla, tak pokud by to bylo v současnosti tak už by na vyřazení byli všechny, ta plošinka je něco jako Simon SS65 nebo NUMMELA Sky-Lift, takový plošinky ze 70.- 80. let co se v Evropě používali a vyráběli, základní konstrukce modelu přišla z čech, protože první jsem jí postavil pro naše tatrovky jako PVP27.

Nikde není uvedeno jaký rok je ve městě když vozidla vypadají jako předválečné nebo poválečné a jejich vybavení je taky z jiný doby, jsou v nich moderní věci jako třeba počítače nebo motorovky a rozbrusy, takže i když plošina vypadá třeba jako starej mercedes tak v tomhle městě může být nová, hlavně když to porovnáš s tím malým snorkelem na první stránce tak je poznat která z nich je novější.

Míla

Dopravní minibus na dodávkovém podvozku.

Technické vozidlo s člunem nově zřízeného družstva potápěčů.