Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Zháňam (spoločná téma)

Started by frantoka, 24. Január 2012, 10:35:43

« predchádzajúce - ďalšie »

sylmer

Chlapci, nemali by ste niekto pre môjho synka jazdeného generála Grievousa, s ktorým už sa nehrávate, za nejakú normálnu cenu? aj s návodom... Myslím tohto: https://brickset.com/sets/75112-1/General-Grievous
Ďakujem!

ViloB

Pozdravujem. 1-2ks tohto dielu u dakoho nezavadzia ? :-) (biela farba)

par333

Kúpim sety Harry Potter 75950 a 75956. Ďakujem.

ViloB

Nechce sa tu dakto zbaviť krabice k Lego setu 10256 (Tádž Mahal, Creator) ? Cena dohodou.

jaro.marek

Nemáte prosím niekto náhodou nepotrebné, nefunkčné PF motory, resp. predlžovacie káble? Konkrétne by som z nich potreboval funkčné konektory.
Potrebujem zbastliť alternatívne napájanie pre GBC moduly, aby som nemusel využívať batteryboxy.
Ďakujem,

Jaro

papluh

ak by si mal PF predlžovacie káble (pre každý nezávislý motor) tak ti stačí zohnať 9V káble, tých poškodených bude oveľa viac :D

jaro.marek

Quote from: papluh on 07. Júl 2021, 12:57:43
ak by si mal PF predlžovacie káble (pre každý nezávislý motor) tak ti stačí zohnať 9V káble, tých poškodených bude oveľa viac :D

áno, aj 9V káble sú pre mňa využiteľné, to som si neuvedomil.
Vďaka

astronomix

zhanam :

4175 - Black Ladder                                                             2 ks
[attachimg=1]

65426 - Light Bluish Gray Wedge, Plate 4 x 2 Right, Pointed                 3 ks
[attachimg=2]

65429 - Light Bluish Gray Wedge, Plate 4 x 2 Left, Pointed       4 ks

[attachimg=3]

liondee

Quote from: astronomix on 23. Júl 2021, 22:11:37
zhanam :

4175 - Black Ladder                                                             2 ks
[attachimg=1]

65426 - Light Bluish Gray Wedge, Plate 4 x 2 Right, Pointed                 3 ks
[attachimg=2]

65429 - Light Bluish Gray Wedge, Plate 4 x 2 Left, Pointed       4 ks

[attachimg=3]

4175 - Black Ladder                                                             2 ks Mám.

astronomix

Dakujem, uz som s Budom dohodnuty, uz je je aktualne len

65426 a 65429

Inst

Ahojte,
má niekto náhodou na predaj dva takéto väčšie panely v trans-clear?

Po prípade požičať na September a potom na November.
Diky.

liondee

Quote from: Inst on 27. August 2021, 20:39:59
Ahojte,

Diky.

Ked sa vrátim do BA tak pozriem či mám. Ak hej tak požičiam.

astronomix

zhanam tieto kocky:

Brick 3002 Green 4 ks
[attachimg=1]

Panel 91501 LBG 18 ks
[attachimg=2]

Inst

Quote from: Inst on 27. August 2021, 20:39:59
Ahojte,

Diky.
Neuveríte (ale skôr asi hej), dnes pri upratovaní som tieto dva diely našiel a zistil, že som ich pred dvoma rokmi kúpil :D
Ale ďakujem Liondee-mu a Jarovi za okamžitú ochotu.

papluh

Hľadám 9V vlakové motory ako zálohu do koľajiska http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=2630.msg49948#msg49948
- môžu (mali by byť)  nefukčné alebo aj inak poškodené  (bolo by dobré aby mali aspoň tie kovové kolečká)
- potrebujem si nacvičiť repas, prípadne na diely
- ideálne čo najlacnejše tj zadarmo  >:D
- v prípade že je to mimo BA tak dopravu zaplatím