AFOL ankety

Started by MiKeL, 07. Apríl 2013, 20:54:01

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Ešte by som doplnil že mi chýbajú tie service pack sáčky kde bolo kadečo dobré. A krabičky zo strechami, okná a dvere a ppdobne. Ale strechy by som prijal aj rôzne farby nie len červené. A aj rôzne zošikmenie.

Buďo

Mne tie polybagy či male sety do včull nejak nepasujú na miesto toho mi skôr pride vhodne nejake tie body na kartu či zlava alebo šak naplnte si maly poharik  ;)
No ale k tým témam bo zas chcem asi nemožne  ;)

ostrovny ludia
indiani
forestmani
Dlho nebolo i čosi v rámci historie (starovek)a bolo by to i edukativne
egypt
mezopotánia
india
grécko
rím
Bolo vôbec v rámci lega spracovaná tema ako africký kmeň a všetko čo k tomu patrí ?

mesje

To je anketa ohladne bonus setov / polybagov, co davaju zadara k setom?
Ak to chapem spravne, tak to berem cisto ekonomicky - nech je ten set co najviac komercne zaujimavy, nech mi znizi cenu hlavneho setu, o ktory mi pri nakupe ide. Na nejake rastlinky a dieliky je lugbulk a bricklink. Z tohto pohladu by som uvital:
- minifig sety z najuspesnejsich CMF sackov - tj riman, spartan, zombie a pod, a nie somariny ako roztlieskavacka, surfer a pod, ktore furt niekde cpu a nikto to nechce.
- historicke veci, ako pise budo
- unikatni figovia- podla temy, ak je to bonus k SW, tak fig z SW, a pod.

KLF

Neviem, ja to chapem tak ze to ma byt mensi set - nieco ako tie Vianocne skatulove sety. Bud nieco velkosti tohto, alebo tohto.

SkiFi

v prvom rade: rozvoz na SLOVENSKO .. by stacil.. ked to zvladne sukromnik s rozpoctom 500 € zijuci na ostrove FIJI mohlo by to v roku 2017 zvladnut aj lego ..

potom sa pridavam k tomu ze mi v legu chybaju doplnky ale tuto fugu uz uspesne zaplnila konkurencia takze asi nic len by mohli mat viac veci na vyber v tom S@H lebo vyber je tam fakt zly a vacsinou je vsetko vypredane co za nieco stoji.

ale konstruktivne: najviac sa mi pacili tie tematicke sety zadarmo typu: classic castle fig, pirates, space .. to bolo super urcite len vdaka tomu spravila kopa ludi objednavky. Akykolvek polybag s niecim co sa neda bezne dostat je pecka len nie tie zirafy a podobne veci ktore si poskaldam z nahodneho ciahnutia do lega doma to mozu poslat zadarmo navody vsetkym .. a take balicky ze rastlinky, rozne potlacene tiles atd .. uuu :) alebo kludne ze nahodne hlavy, stare lego ktore sa uz nevyraba ale ostali im tisicky na sklade ako bolikedysi take boxy oficialne uz to nie je to bola pecka.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Vyplnal som teraz (zase raz) jednu anketu na ambasadorskom fore a jedna z otazok bola aj, ci kupujeme nove a stare LEGO dieliky a raritne a stare LEGO sety... O0 Z nejakeho dovodu ich to zaujima.