Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

GentlemanA15

čawte, dnes je v Tescu 20% ( v Leviciach, neviem či to platí všade) na komplet všetko Lego, dokonca aj na zlacnené. Konkrétne City Mining Robustná Sklápačka, nejaké ninjago a i.  (y)

Apofis

V Lamači som včera nepostrehol, možno majú oneskorenie a možno vôbec.

KLF

Ludia brali vcera vecer LEGA po haldach!

MiKeL

Ale mal som pocit, ze len prave tie Friends. Ostatne sa mi videli plne regale, ale Friends ako rozkradute. Ale to je len moj pocit, ktory som nadobudol pocas telefonovania medzi tymi regalmi s legom

KLF

Hej, presne tak. Ved ako vravim - Fenomen Friends (FF). :D

mesje

Ludia su blazni - ved tesco aj po tejto zlave sa dostalo cenovo zhruba na dracik, resp. len par setov sa dostalo tesne pod dracikove ceny...

MiKeL

Quote from: mesje on 17. November 2012, 11:50:14
Ludia su blazni - ved tesco aj po tejto zlave sa dostalo cenovo zhruba na dracik, resp. len par setov sa dostalo tesne pod dracikove ceny...

ludom je to jedno, vidia zlavu = zahadzuju rozum.

GentlemanA15

Záleží ktorý set vezmeš, 4202 je bežne 29,99 , celý mesiac hádam ho mali za 20,99 a z toho ešte 20%, to sa už oplatí. 4434 je bežne 19,99, v dráčiku po zľave je 17, takto vyšlo 16. Hlavne tá 4202 a Ninjago sa oplatili, prípade recyklačný voz, za cca 14 eur.

matt251

set 4206 je za 17,49 a ztoho este 20% dole. Tiez vyhodna kupa.  Dnes som zobral 6ks, zajtra pojdem pre zbytok :D

KLF

Quote from: mesje on 17. November 2012, 11:50:14

Pravda.

Izmael10

Je tá zľava 20% aj na LOTR?

KLF

Uplne na vsetky hracky komplet. Cely vikend.

Izmael10

Dobre ďakujem pôjdem sa tam zajtra pozrieť.

matt251

Quote from: Izmael10 on 17. November 2012, 18:46:56
Je tá zľava 20% aj na LOTR?

LOTR je aj v tescu?  u nas z NZ su len SW, city, friends a ninjago.  Predpokladam ze niektore vacsie tesca by mohli mat aj LOTR. Docela by ma zaujimali ceny vysledne

Mizu

Quote from: matt251 on 17. November 2012, 20:33:42
LOTR je aj v tescu?  u nas z NZ su len SW, city, friends a ninjago.  Predpokladam ze niektore vacsie tesca by mohli mat aj LOTR. Docela by ma zaujimali ceny vysledne

podla mna LOTR nemaju... a ked maju TAK NAPISTE KDE, VYCESTUJEM  :D