Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Porsche v Tescu na Kamennom. Ale za 330.- €

j.dodo

Hej maju ho tam...ale stoji s clubcartou 264e. Len je cez to ta snurka aby to niekto nevzal a tak sa nou nici krabica...
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

bedo

A predaju jednemu cloveku aj viac kusov ?? ked z toho bol taky popraske ze kazdy ma na pridel jedno ?

j.dodo

Quote from: bedo on 10. Máj 2017, 13:45:35
A predaju jednemu cloveku aj viac kusov ?? ked z toho bol taky popraske ze kazdy ma na pridel jedno ?
asi predaju kolko chces... nebola tam na to zrovna sora

legoholik

Quote from: bedo on 10. Máj 2017, 13:45:35

bola by to kazdopadne zaujimava situacia, ze pri 300 eckach by bol limitovany pocet kusov na hlavu  >:D

legoholik

Quote from: j.dodo on 10. Máj 2017, 13:54:29
asi predaju kolko chces... nebola tam na to zrovna sora

"... nebola tam na to zrovna sora"....na tom tvojom komente som sa fakt dobre pobavil..... O0 (y)

papluh

Limitácia na kusy je doména hlavne LEGO Shop/Store, dokonca na začiatku predaja to býva aj na ten 1ks/nákup. Potom tak max 2 na exkluzívy, ale pri akciách to zas môžu obmedziť.
Čo viem tak Amazon obmedzuje len akciové ceny a aj to len niektoré, občas som tam videl limit napr 2ks a občas mi tam dal aj 10 (skúšal som max 3 menšieho setu a prešlo).

Tesco kľudne dovolí prvému zákazníkovi zobrať celú poličku aj v akcii, je im úplne jedno či ich ďalší zákazníci prídu k prázdnemu regálu...
Na druhú stranu ani včera v Interspar.at nemali problém keď som bral po 3 battlepacky asi to spadá pod "bežné množstvo na domácnosť".

j.dodo

Na kamenaku doplnili sety.. maju aj nejake modulary aj napr towerbridge, alebo Big Ben..

Tlsty.Vepr

50 % zlavy v TEscu na kammennom

KLF

Akurat tu presprintoval okolo Jammo. Po Obchodnej vraj prebehol Mesje. Z Noveho mesta hlasia auto iduce 100kmh okolo Polusu do centra - to musi byt Dolfy3! A Duroduro vraj volal do Tesca, nech zavru oddelenie hraciek, kym dojde z Petrzky MHD-ckou.

duroduro

Quote from: KLF on 29. Máj 2017, 11:23:34
Akurat tu presprintoval okolo Jammo. Po Obchodnej vraj prebehol Mesje. Z Noveho mesta hlasia auto iduce 100kmh okolo Polusu do centra - to musi byt Dolfy3! A Duroduro vraj volal do Tesca, nech zavru oddelenie hraciek, kym dojde z Petrzky MHD-ckou.
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

juraj

Pls, zoberte niekto navyse 1 droid escape.

Vdaka

mesje

Quote from: juraj on 29. Máj 2017, 13:04:54
Pls, zoberte niekto navyse 1 droid escape.

Vdaka

Ja som tam bol minuly tyzden, a v zlave bolo toto co je na fotkach a droid v zlave nebol. Ani na tychto fotkach nevyzera, ze je v zlave - tych 16 eur je za to "vznasadlo". Jedine ze by to medzicasom pribudlo...
Mimochodom, okrem clone tank je to samy odpad, co ani za 50% nechcem...

Artemis

Maju aj nejake CITY?

Lebo take nieco by ma zaujalo :)