IDEAS

Started by KLF, 15. Január 2012, 15:09:14

« predchádzajúce - ďalšie »

killco

Jedna z ideí Lega je predsa aj vzdelávať, tak tiež nechápem tie kraviny typu chima čo tlačia deckám do hláv. Antická téma by dokázala na X rokov vyplniť tému castle (rimania, gréci, egypťania, peržania, kartágo atď.) . Tak isto by dokázali takto deťom ktorých dnes už nič okrem transformerov a podobných hovadín nezaujíma priblížiť históriu luďstva.

mesje

Quote from: killco on 24. Jún 2013, 23:01:05
Jedna z ideí Lega je predsa aj vzdelávať, tak tiež nechápem tie kraviny typu chima čo tlačia deckám do hláv. Antická téma by dokázala na X rokov vyplniť tému castle (rimania, gréci, egypťania, peržania, kartágo atď.) . Tak isto by dokázali takto deťom ktorých dnes už nič okrem transformerov a podobných hovadín nezaujíma priblížiť históriu luďstva.

presne tak. Bolo by to zaujimave spestrenie toho, co sa ucia v skole - pekne nazorne by to videli v lego podobe. A ani nemusi byt podpora filmu - kazde decko pozna rimanov atd.

KLF

Toto je nadhera! Mohli by take nieco aj normalne zaradit do portfolia. ;)

martinn

tiny trucks, mi pripomína lego z rokov 70-tych, alebo tie shell sety čo sú teraz na čerpačkách.
Tá Chima, to na to nemôžem prísť, čo to má byť, ale asi deti tomu rozumejú.

KLF

Nie som Pirate maniak, ale toto je tucnota ! :o  S 5700 dielikmi by ale asi aj cena bola tucnota.

liondee

Quote from: KLF on 16. September 2013, 19:36:40
Nie som Pirate maniak, ale toto je tucnota ! :o  S 5700 dielikmi by ale asi aj cena bola tucnota.

Tak táto loď je fakt mazec. :)

MiKeL

Este vacsie ako imperialny flagship? :o

mesje

Kokso, imperialka pri tomto vyzera jak minilod... pritom z bezneho obrazka ani neni vidno, ze by to malo mohutnu palubu, akutat to ma vela plachiet. Ale pozeral som a na ebayi k tomu predavaju navod - len nechapem odkial vzal plachty...
Ale toto nema sancu byt vydane ako cussoo - je to prilis velke, dostalo by sa to do top 3 v pocte brickov, a to TLC nedopusti - najma by ta ich vlajkova lod uz nebola najvacsou, co urcite nechcu...

frantoka

Quote from: mesje on 16. September 2013, 21:49:01
Kokso, imperialka pri tomto vyzera jak minilod... pritom z bezneho obrazka ani neni vidno, ze by to malo mohutnu palubu, akutat to ma vela plachiet. Ale pozeral som a na ebayi k tomu predavaju navod - len nechapem odkial vzal plachty...
Ale toto nema sancu byt vydane ako cussoo - je to prilis velke, dostalo by sa to do top 3 v pocte brickov, a to TLC nedopusti - najma by ta ich vlajkova lod uz nebola najvacsou, co urcite nechcu...

Máš pravdu.

KLF

LEGO oznamilo, ze dalsim CUUSOO setom bude Exo-Suit mech. Zaujimavostou je, ze je v style (farby, minifig) Classic Space! V sucastnosti uz maju v rukach model dizajneri TLC a pracuju na finalnej podobe.
Dalsou dobrou spravou je, ze Landrover Defender bude s najvacsou pravedpodobnostou zrealizovany!!! Pravdepodobnost sa zvysuje aj tym, ze vyroba tohto legendarneho vozidla sa v roku 2015 po 65. rokoch skonci. (y)

liondee

Ten Land Rover je celkom fajn, no Palinou by bol isto lepší :)

MiKeL

Quote from: KLF on 23. Október 2013, 17:20:31
Zaujimavostou je, ze je v style (farby, minifig) Classic Space!

Len ci si tu farbu aj udrzi :) A uz len dufat, ze z toho nebude dalsi bio-hero-nicle-factory klon.

Zaujimavejsi bude ten land rover, ak bude ;)

mesje

Pre mna totalna slabota. Exosuit mi nehovori vobec nic, a land rover je 100x horsi ako Palinov.
Pre mna je nepochopitelne, preco v Cuusoo vyhravaju a vyberaju same priemerne a podpriemerne sety, ked je net doslova zaplaveny paradnymi MOCmi a custom vytvormi. 

KLF

Palov Land Rover je samozrejme najkrajsi, aky som z LEGA videl! Ale ukaz mi nejaky krajsi set na Cuusoo, ako je tento Land Rover, alebo Titanic. Ja nie som fanusik Fantasy, mna vselijake somariny ala Zelda a ja neviem co nezaujimaju. Land Rover, Titanic a podobne je pre mna aj zaujimavsie ako Tebou oblubovana Antika. >:D A ja aj poctivo na Cuusoo hlasujem! ;) Takze ono je to subjektivne Brano, co je skarede a co nie. Inak ten Mech sa mi paci preto, lebo mi farbami a figom pripomina Classic Space. Ale ako uz pisal Mikel - uvidime co z toho nakoniec vylezie! ;D

mesje

Kazdemu sa paci nieco ine - mne space nic nehovori, kedze toho uz bolo vydaneho mrte, kdezto kopu veci nebolo vobec.
Pre mna je kriterium dobreho modelu jednak detailnost a jednak tazsia nahraditelnost, tj minimalne moznosti vyskladat si nieco podobne sam.
Z tohto pohladu ma vyrane nezaujal ziadny model cussoo - kupujem jedine deloreen, aj to kvoli nostalgii, lebo spracovanie je ubohe. Celkovo cele cuusoo nechapem - nechapem jednak nominovanie, jednak vysoke pocty hlasov pre blbosti (napr http://lego.cuusoo.com/ideas/view/38958), a jednak vyber modelov. Na jednej strane odmietnu bezdovodne western town, na druhej strane daju deloreen, hoci musia ziskavat licenciu ! Keby to dopadlo naopak, tak nepoviem ani makke f a chapem ze nemozu vyrobit nieco, co je kryte licenciou...
Keby som vysiel z pralesa, tak ma mozno tie modely oslovia, ale ked si len nahodne vygooglim nejake vytvory ludi, tak je to v porovnani s cusoo modelmi jak keby to staval dospely vystavitel vs. 3-rocne decko. Pritom z cuusoo mohla byt jedna z naj serii v ramci produkcie TLC! Vsak mnohe amaterske modely natrhnu prdel tym oficialnym. Ale mozno v tom je pes zakopany - casom by sa ukazalo, ze tazko zaplatenych dizajnerov prekonaju amateri...