CITY

Started by KLF, 13. September 2012, 21:44:38

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Obrazky novych CITY setov na rok 2013. Zatial iba hasici a policajti (ake originalne). Vseobecne to hodnotim z hladiska dizajnu ako slabe, z hladiska hratelnosti pre deti do 10 rokov vyhovujuce.

leggina

Ale tak nie je to úplne nepekné. Boli už aj horšie časy.

MiKeL

Paci sa mi to hasicske auto 60002, zvysok sedy priemer sucasnej klasiky.

leggina

Tak ale povedzme si úprimne, že od roku 1986 v towne či city nebola už žiadna pekná fire station. A práve táto čo príde sa mi zdá najlepšia spomedzi všetkých po roku 1986.

KLF

Nesuhlasim - tato z roku 1990 je krajsia ako vsetky co boli po nej !

leggina

Tak to je vec názoru samozrejme. Na tom sete, na ktorý si poukázal, je pre mňa jedine pekná tá baseplate, tá vtedajšia móda tých čudesných tvarov predných skiel áut a hrubá hranolizácia budov mi tam najviac nesedí ale rešpektujem Tvoj vkus. Však urobme anketu o najlepšiu fire station - možno by boli zaujímavé výsledky

Morandi

Policia a hasici - uz si ani neviem predstavit, ze by TLC nevydalo nejaky rok tieto veci. Nechapem tuto uchylku pretlacania tychto veci, ale asi sa to dobre predava. Ale je divne mat v meste 10 policajnych stanic, 10 hasicskych stanic, 1 nemocnicu a 2 domy. :D

leggina

Morandi, to neni pre staviteľov city robené, to je pre každý rok novú generáciu detí-chlapcov v určitom veku, po roku-dvoch sa toho zbavia, poničia-vyhodia, darujú, predajú...takých ľudí čo máme na mysli my, je strašne málo, pre tých, resp. kvôli nim to firma určite nerobí.

Morandi

Miesacka a odtahovka.

GentlemanA15

tieto dva si zaobstarám, aj keď modrá miešačka sami viac páči, tuším 7992

Anatyt

A co toto?

[attach=1]

leggina

Toto je lepšie než ten octan predtým

ladygaga

Tieto nové sety sú na jednotku, domček je síce creator, ale podľa mňa do lego city zapadne.

phoenicis

Myslím, že te CREATOR domček by sa po menšej úprave celkom hodil do radovej "londýnskej" výstavby.

Anatyt

Tie Creator domy su rok co rok mensie. Tento posledny je uz len daka buda. >:(