Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Svět kostek Olomouc 2023 (18-19.11.2023)

Started by Chairudo, 05. Júl 2023, 14:07:30

« predchádzajúce - ďalšie »

kamil

Podla videi a fotiek to bola pekne prezentacia vystavovatelov a fan klubov (y)
Nadherne MOCi tam bolo vidiet a ta vzducholod - klobuk dolu.

Chairudo

Ahoj, včera jsme sedli na uzávěrku za akcí a přišlo za námi o víkendu přes 20.000 návštěvníků.
Více infa zde: https://www.kostky.org/forum/index.php?topic=54024.msg305259#msg305259

Pro příští rok máme termín 19.–20.10.2024 a budu moc rád když zase přijedete i ve větším počtu  :)

Tomáš

matej

Prikladám fotky prvej výstavy s mojim malým mestom vo Frýdku - Místku a fotky z výstavy v Olomouci.
Další ročník sa určite znova zúčastním.
Bol by som rád keby sa pridali ďalší členovia ktorý by mi pomohli s inštaláciou môjho mesta. Ďalší ročník budem rozširovať svoje mesto a tento ročník už bol náročný na inštaláciu a balenie čiže potrebujem aj nejakých ďalších pomocníkov.