Magický Svet Kociek - SNM Martin - (21.11.2017 - 29.4.2018)

Started by KLF, 04. September 2017, 11:37:12

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Quote from: 14miro14 on 18. Október 2017, 16:18:16
Ahojte, máte aj nejaké konkrétne miesto kde sa pôjde v piatok kultúrne vyžiť (zoznamovacia akcia)? Alebo mám niečo zarezervovať? Ak áno pre koľko ľudí?

Tak ak sa Ti chce mozes - piatok vecer a pocet ludi vyssie vymenovani + Ty. ;) Ak sa niekto dalsi prida - vyriesime. Teraz hlavne zacina byt kriticke ubytko.

14miro14

Zarezervované v piatok večer 21:00, 8-10 ľudí, retro bar.

Zmenené na pohostinstvo u Jakuba. Dá sa tam aj jesť.

MiKeL

Pri cintorine. Namka ;) este izbu c. 9 a nema to chybu  :oldman:

drdano

V Martine som studoval - u Jakuba je super krcma, pocas mojich studii jeden z naj podnikov v meste a bola tam super kuchyna a aj blizko nemocnice takze sme tam aj skusky a statnice zapijali...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

KLF

Ubytovanie mame vybavene a aktualizovani prespavajuci su:

z PIATKU na SOBOTU:
MiKeL, Janicko, Phoenicis, matt251, KLF

zo SOBOTY na NEDELU:
MiKeL, Janicko, Martinn, Liondee, Jammo, KLF

MiKeL

Phoenicis a matt zase spolu ;) esteze tentoraz stano prespava  :oldman:

14miro14

martinn

Prosím aby sa členovia Papľuh a Hrubko ak ma uvidia na inštalácii prihlásili o ceny čo vyhrali v súťaži - hádanke o aký stroj išlo na fotke. Podmienka musia sa preukázať členským preukazom so zaplatenou členskou známkou na tento rok.  >:D

MiKeL

Dve hodiny pri jednom pive nad ranom na terase - to nezazijes, to je TATRALUG!!!!

drdano

Quote from: MiKeL on 21. Október 2017, 09:14:27
Dve hodiny pri jednom pive nad ranom na terase - to nezazijes, to je TATRALUG!!!!

...hej, a potom v muzeu na panov vystavovatelov caka sam pan riaditel uz od deviatej, je davno desat prec, ale pani nechodia a nechodia...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

killco

Quote from: MiKeL on 21. Október 2017, 09:14:27

Jedno pivo a hlava ma ešte teraz bolí. Ale dalo sa. Škoda že ste prišli tak neskoro do Čadce.

A dajte potom foto, ja som si v tom ťažkom stave zabudol aj odfotiť spaceík.

hrubko

som rad, ze sme sa videli. Vesele rozkladanie zajtra.

KLF

14miro14

Ahojte, chcem poďakovať TatraLug za možnosť zúčastniť sa včerajšej inštalácie. Bolo to veľmi zaujímavé a super.
Zároveň ďakujem za pekný setík. Už sa vyníma veďla Eiffelovky, ale len zatiaľ kým mi nepríde vianočný vlak a stanica  >:D

Inak keď bude treba s niečím pomôcť, trebárs aj v týždni, KLF má na mňa číslo. Kľudne ma môžete kontaktovať.

sami2001

Tiež by som rád poznamenal inštalácia bola super  :) (y) válov na nezaplatenie  ;D  (y)