Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Farebný Svet V Kocke - Čadca (24.4. - 20.10. 2017)

Started by KLF, 01. Január 2017, 13:48:42

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

20. a 21.10. odinstaluvavame Cadcu. Dajte mi vediet (ti o ktorych neviem), kedy kto pridete, aby som to vedel muzeu nahlasit. Dik.

phoenicis

Rád by som to stihol ešte 20.10. večer, ale záleží na tom, do koľkej to budeme mať prístupné.

martinn

21. (sobota) môžem celý deň - trasa BA - MT - BA  vozidlo Peugeot Expert
z výstavy beriem moje exponáty + čo treba do MT

papluh

Ja plánujem prísť ešte v piatok 20. a zbaliť mesto, nech to môžem v sobotu začať v Bohdanovciach.

matej

Kedy piatok môžeme začínať odinštalovať  ja by som chcel hneď ráno ak sa da. Myslím mesto a čo ešte treba dakomu pomôcť.

NAJDE SA NIEKTO KTO MA VOLNE MIESTO PRE JEDNEHO CLOVEKA V AUTE, V SOBOTU??
                                               AK ANO RAD BY SOM SA PRIDAL!! DAKUJEM VOPRED!!

STARHAWK

Pridem rozobrat este v Piatok. Beriem svoje, Elanor a Skifi.

KLF

V piatok sa da zacat odinstaluvavat od 13:00. Aj to len tak s odretymi usami, pretoze 20.10. este mala vystava trvat. Cize od 13:00 sa da odinstaluvavat.
Ti, co chcete prist v sobotu, napiste KEDY pridete, aby tam bol zabezpeceny dozor.

GentlemanA15

matt251

Cafte,
Rad by som sa zucastnil len by som potreboval odvoz. nasiel by sa niekto ku komu sa viem pridat?

Idealne uz v piatok do CA, prevoz do MT a sobotu naspat domov (nastup/vystup v BA/NR).

dakujem ^-^

hrubko

Cafte, mne to na piatok nevychadza. V sobotu mozem prist do Martina.  Z diskusie nejak vyplyva, ze rozobrat chceme vsetko v piatok. Myslite ze zvladnete preniest piratske veci bezo mna? 

MiKeL

Pokus sa nas pozvat na pivo a my sa ti to pokusime preniest ;) krabice, do ktorych to zbalit, tam mas?

KLF

Balenie veci:

Kedze viaceri ziadate o zbalenie veci, spisem sem zoznam tych, ktori nepridu balit a treba im zbalit. Ak tam niekto chyba, dajte vediet!
Juri, Jammo, Hrubko, Kamil, Praetor
Mame to u vas! :oldman:

Do CA sa da prist niekedy po 13:00. Ti, co ideme do MT by sme to mali zbalit a ti, co idu do Bohdanoviec budu balit este aj v sobotu (predpokladam, ze staci doobedie).

papluh

Quote from: KLF on 18. Október 2017, 11:16:27
Balenie veci:

Kedze viaceri ziadate o zbalenie veci, spisem sem zoznam tych, ktori nepridu balit a treba im zbalit. Ak tam niekto chyba, dajte vediet!
Juri, Jammo, Hrubko, Kamil, Praetor
...

Kto z neprítomných potrebuje zobrať tieto veci do Bohdanoviec ?

SkiFi

Quote from: STARHAWK on 16. Október 2017, 10:14:47
Pridem rozobrat este v Piatok. Beriem svoje, Elanor a Skifi.

K mojmu mtronu patri aj SPYRIUS robot. Len pre info. Je to jeden robot a par spyriusov. mtron zakaldna sa asi neda zamenit takze to budes vediet.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

STARHAWK

Quote from: SkiFi on 18. Október 2017, 12:37:09
K mojmu mtronu patri aj SPYRIUS robot. Len pre info. Je to jeden robot a par spyriusov. mtron zakaldna sa asi neda zamenit takze to budes vediet.

a krabicu tam mas na to ?