Úlovky v obchodoch

Started by KLF, 30. Marec 2012, 21:17:18

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Ked ides do maleho papiernictva v BA a na hornom regali medzi Hello Kitty zbadas nieco, co tam zjavne nepatri... :o :o :o

jaro.marek

Quote from: KLF on 19. Júl 2021, 12:46:19
Ked ides do maleho papiernictva v BA a na hornom regali medzi Hello Kitty zbadas nieco, co tam zjavne nepatri... :o :o :o

...ticho závidím  (y)

liondee

Si robíš prdel  ;D ;D

drdano

MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Jago

GentlemanA15

KLF

Pravda je trochu prozaickejsia. ;) Faktom je, ze som siel do papiernictva a mali tam aj nejake no-name hracky. A pozrem na horny regal a reku ci dobre vidim - medzi Hello-Kitty krabicami toto! :o  Tak som sa spytal, ci to je tiez na predaj? Ze ano. Reku za kolko? Ze za 100€. Som nevedel, ci som dobre rozumel - 2x som preglgol a este som mal tu drzost sa spytat, ci sa vieme dohodnut na cene. :D Tak sme sa zjednali na 80€. >:D  No ale...... hacik je v tom, ze to LEGO nie je nove. Bolo poskladane a vystavene vo vyklade. Niekedy na jar ho vraj zlozil nazad do skatule a ponukol na predaj. Mala ho nejaka starsia pani slubene (chodievala do toho papiernictva vraj niekolkokrat tyzdenne po kadeco), ale pocas korony prestala... A tak sa dostalo ku mne. ;)

papluh

no práve som sa chcel spýtať prečo neni záber zo zvihnutým vekom a ako vyzerajú biele diely  >:D

KLF

Tak... primerane. Ale sacky material ako od LEGA a zatavene na tavicke. Az mi to je luto otvorit. ;)

phoenicis

Fuuu  :o, veľmi pekný úlovok  O0 (y)

muffin

legoholik

bracho ty aj v sex shope by si vynuchal storocny lego set....ty mas nejaky skryty radar ci co....tak hladaj pls. nejaky stary castle set - z 80 tych ci 90 tych rokov a potom sa ozvi....beriem ihned:-)))

KLF

Dnesny ulovok. ;) Nic velke, ale aj tak zaujimave. ;D

martinn

Tak pri tomto by som netušil či ide o niečo cenné. Ja pri týchto nových veciach neviem čo je kvalitný úlovok a čo nie.

KLF

Pohodeny nalez na policke v jednom modelarstve v Bratislave. MISB, TOP stav.