Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

Trochu sa to tu prečistilo  >:D

Len pre informáciu. Zajtra to ideme z Jagom dostavať, v TN asi o 12.00
Ak niektorá z vyšších mocí  C:-) zmení názor, tak očakávam informáciu pred 10.00 v nedeľu, ideálne skorej, lebo to už krabice budú naložené...

MiKeL

Udivuje ma, ze tam este nie su vsetky krabice ked ste tam v stredu sli druznej fun debate.

papluh

Náhradný obsah, keďže obsah niektorých z tých na mieste je zakódovaný kľučom majiteľa a na brute-force útok nebude čas :D

sylmer

Prídem pomôcť, vo funkcii zástupcu náhradníka pomocného robotníka, niekedy okolo tretej, ak by ste potrebovali niečo doniesť, Jago má tel. číslo, zavolajte. A nechajte mi ešte nejakú prácu primeranú funkcii  :P

sylmer

papluh

Super nemusím ťahať podradné foto z mobilu.
Mesto je hotové vlak odskúšaný, akurát by to chcelo dlhší časovač (dá sa nastaviť?), lebo pri prijateľnej rýchlosti ledva spraví jednu otáčku.

martinn

Ak je tam ten časovač čo som robil ja, tak ho treba vytiahnuť zo zásuvky, dať preč kryt spínača a pootočiť kolieskom na dlhší interval a zase nahodiť kryt a bude to fungovať dlhšie.

KLF

Poprosim tych, co ranajkovali na hoteli v TN, aby mi dali vediet kolkokrat ranajkoval. Dik. (The judgement day has come)  C:-)

GRIFFIN93

Ja som bol 2 noci, v sobotu rano som cca 10:30 stihol len kavu a v nedelu rano som nestihol ani to...

KLF

Otazka nestoji KOLKO ste skonzumovali (to je irelevantne), ale CI ste konzumovali.

Jammo

matt251

liondee