Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

[attachimg=1]

mesje

Tak aj bez toho obrázku by som tipoval to co to asi bude, teraz je to jasne. Super.

Anupew

Quote from: mesje on 10. September 2021, 12:07:03
Tak aj bez toho obrázku by som tipoval to co to asi bude, teraz je to jasne. Super.
hmm našetriť 630E bude fuška :'(
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

mesje

Quote from: Anupew on 10. September 2021, 20:55:59
hmm našetriť 630E bude fuška :'(

600 ecok za 12000 dielov, 5c na kus, to je skoro zadarmo :)
Pruser je, ze tých setov za niekoľko sto eur je uz fakt dosť veľa a stále chrlia ďalšie, tak je to slušný nápor na peňaženku...
Týmto tempom- keď najväčší set si udrží prvenstvo menej ako rok - za chvíľu padne hranica 20000 dielikov ...

PC CZ

To jsem zvědavý, jak bude ten Titanic velký. Za 16000KČ by měl být aspoň v minifig měřitku.
Že by aspoň 1/72 ?

Btw. je spousta zajímavých setů, ale to je jako má člověk mít všecky ? Nesmysl.

Já si vybral jen Discovery a Kovárnu a stejnak čekám na slevu.

A když si vezmu, jak jsou ty sety velké, tak si ten Titanic nedovedu představit. 1/200 v plastu je za cca 6000Kč. Ale řekl bych že není tak velký aby se do něj vešlo 12000 kostek.

Určitě bude krásný, ale na postavení 1x. A když se vám rozpadne tak většinu stavitelů můžou odvést na JIP s infarktem...

Frco

Preco inak zrovna teraz Titanic? Je teraz nejake vyrocie, alebo nieco podobne - napriklad, ze Cinania dokoncili jednu z tych kopii co stavaju?  :D

PC CZ

A to musí být výroči ? Titanik je nejslavnějši civilní loď a dojná kráva. Bohužel, zatím jsem nenašel nic... žádný obrázek...

Třeba pro mne je Titanic nebo raketoplán 100x zajimavějši, nez cokoliv ze Star Wars. A asi to tak bude mít dost lidi.

Anupew

Quote from: Frco on 11. September 2021, 18:04:14
Preco inak zrovna teraz Titanic? Je teraz nejake vyrocie, alebo nieco podobne - napriklad, ze Cinania dokoncili jednu z tych kopii co stavaju?  :D

A čo Titanic 2? Aj ten má byť dokončený v budúcich rokoch. https://refresher.sk/59403-Titanic-znovu-vyplava-v-roku-2022-Dokonala-replika-bude-mat-rovnaku-trasu-ako-povodna-lod
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

phoenicis

Páni, osobne som ho videl postavený a máte sa na čo tešiť - je to poriadny MAZLÍK ;)
Koniec teaseru :D

PC CZ

A má aspoň ty dva metry na délku ;) ?

papluh

Tak nemci zredigovali počet dielov na mierne nad 9tis.
Veľkost okolo 1 metra.
No uvidíme, 1 meter má aj Diagon Alley s 5tis dielmi a to sú "deravé budovy"

KLF

Ten od COBI ma 1m, 2840 dielov a vyzera takto. Ak ma ten od LEGA 3,5x viac dielov, ocakavam aj okienka na trupe lode, ktore COBIackemu chybaju.

PC CZ

To by bylo za šestnáct tisíc teda pěkně malý... Za tu cenu bych čekal model o délce aspoň ty dva metry, ne li dva a půl. Uvidíme.