Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Lego ako príloha v časopise

Started by paradisamaniak, 10. Jún 2012, 11:25:17

« predchádzajúce - ďalšie »

paradisamaniak

Dnes sme objavili v obchode časopis káčer donald s prílohou lego setu 30017. Cena 1,99 EUR.
Len tak pre info, keby mal niekto záujem,tak nabehnite do obchodu :D

matt251

Vies mi prosim povedat ktore to je cislo. Akurat som siel ako stankov a mrkol som sa a mali asi predosle cislo (laserovy mec alebo take nieco :-)  Za 1,99 je fajn cena a este k tomu aj dobre relax citanie

paradisamaniak

Quote from: matt251 on 10. Jún 2012, 22:30:01
Vies mi prosim povedat ktore to je cislo. Akurat som siel ako stankov a mrkol som sa a mali asi predosle cislo (laserovy mec alebo take nieco :-)  Za 1,99 je fajn cena a este k tomu aj dobre relax citanie

No cislo teraz presne neviem, ale zistim:D Kazdopadne bola k tomu okrem lega este jedna priloha a to roboticka ruka. My sme to objavili v hypermarkete, kde boli obe prilohy, ale ked sme isli neskor okolo novinoveho stanku, tak lego priloha tam chybala. Takze treba si dat na to pozor:)

Stalker

MiKeL

tak aktualne maju v tescu (aspon na zlatych) creator lietadielko (cislo neviem) ako prilohu pracieho prasku, ktory je dokonca v akcii, takze ak niekomu dochadza, moze ho mat aj s legom :)

KLF

Stalker

Na Kamennom nam. hocikolko. Predpokladam, ze do Tesca sa akcia dostala s oneskorenim a coskoro bude aj v ostatnych predajniach. Petrzalsky Carrefour ich ma tiez.

phoenicis

Z Čiech sa v Káčerovi Donaldovi dostalo LEGO konečne aj k nám!!! Číslo 23/13

V prílohe sety:
30014 Police Helicopter - dajú sa nájsť, ale relatívne málo

30015 Jet Ski - dosť vzácne

30151 Mining Dozer - tohto asi najviac