Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Baterie

Started by Jago, 23. Máj 2014, 11:49:21

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

Máte niekto skúsenosti s Tesco nabíjacími batériami? Do PF vlakov na výstavu potrebujem minimálne 18kusov nabíjacích batérií a toto mi prišlo ako najlacnejšia alternatíva, ale neviem posúdiť kvalitu a výdrž. Cena za 4kusy je 5€ - oplatí sa to?

Jago

nemá niekto skúsenosti? čas do výstavy sa mi kráti. Prípadne odporučte iné nabíjacie baterky, ktoré sa časom pri malom používaní veľmi neznehodnotia

KLF

Jednoznacne SANYO eneloop. Mam s nimi vyborne skusenosti. Su to jedny z najlepsich nabijacich baterii na svete.

SkiFi

Quote from: KLF on 27. Máj 2014, 21:52:56
Jednoznacne SANYO eneloop. Mam s nimi vyborne skusenosti. Su to jedny z najlepsich nabijacich baterii na svete.

mozem potvrdit pouzivam eneloopy do zrkadlovky a ine baterky neutiahnu narocny blesk ;)
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Jago

na výstave sa jazdilo na nabíjacích batériách eneloop a bol som spokojný. Nemám ale odskúšanú časovú výdrž, lebo vlaky sa striedali. Za 12AAA a 6AA batérií som dal 42€.