Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Marže obchodov

Started by KLF, 09. Október 2012, 18:00:48

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Presne tak Mikel ! Volalo sa to "Festival LEGO" a byvalo to po Novom roku. Zlavy byvali aj 75% !!! Sam som tak zopar vacsich setov kupil.

mesje

Quote from: MiKeL on 25. Október 2012, 12:25:46
V Tescu mavali kedysi aj podstatne vacsie zlavy na lego a nikto sa tam on nebil  C:-)

ano, ale v tescu je ovela mensi sortiment ako v draciku a tie velke zlavy sa tykali najma leziakov a hovadin...

KLF

Quote from: mesje on 26. Október 2012, 10:15:04
ano, ale v tescu je ovela mensi sortiment ako v draciku a tie velke zlavy sa tykali najma leziakov a hovadin...

Tak to urcite nie! Ja som tam takto kupil napr. RES-Q sety, Ferrari sety a Star Wars sety!

MiKeL

Ak ti policajna stanica 7744 za 27E pripada ako hovadina, tak potom ano :)

teraz lutujem, ze som ich nezobral, kedze som uz jednu mal, ale tak co uz...

mesje

Quote from: MiKeL on 26. Október 2012, 13:00:26
Ak ti policajna stanica 7744 za 27E pripada ako hovadina, tak potom ano :)

teraz lutujem, ze som ich nezobral, kedze som uz jednu mal, ale tak co uz...

To tam vazne mali stanicu za 27 ecok? Tak to som nezachytil.
Mozem cerpat z poslednych 2 rokov, a to sa tykalo prevazne mensich city a SW veci... a ziadne kingdoms, vlaky a samozrejme exkluzivity...

KLF

My cerpame z poslednych 12 rokov. :) Som Ti pisal, ze tam boli zlavy aj 75%. Tesco vie prekvapit - mna dnes prekvapilo Storage Boxom 8, za 16,99.- €. :) Hned som si jeden vzal !

LANDSER

TESCO ZĽAVY : Február 50% , Marec 75 % sledujem to 3 roky. Samozrejme nie na celý sortiment.