Ako na to?

Started by KLF, 22. Apríl 2016, 14:53:04

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

No ja som už tou fixou spravil asi 50 dielov :D A ten spray omrknem a kúpim  ;) ;)

KLF

Skusil som nafotit ten lesk, lebo prvykrat to vidim na dennom svetle. Je to super podla mna. Ten plate ma taky lesk, ze sa to ani nedalo poriadne nafotit. ;)

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6]

janicko

bye

astronomix

Vite niekto poradit, ci sa da v tejto mierke ( balkon ma 4x3 ):

[attachimg=1]

urobit nejake subtilne zabradlie:

[attachimg=2]

Buďo

Nenapadá ma nič nového , ako vyskladať niečo z barov , či podobných súčiastok.
Amerika už bola objavená  ;D

muffin

Ja by som sa pri tej mierke vyprdol na tycky a spravil to ako sklenene - sice to nebude 100% podla predlohy, ale podla mna to bude realistickejsie vyzerat - tie tycky budu prilis mohutne, nech to vyskladas akokolvek. Iba ak by si pouzil nejake ine prvky - packy, kordy atd., to by bol ale problem s uchytenim.

astronomix

tiez som rozmyslal, ze asi z priesvitnych panelov to bude najlepsie... mozno len skor ako naznak
QuoteJa by som sa pri tej mierke vyprdol na tycky a spravil to ako sklenene - sice to nebude 100% podla predlohy, ale podla mna to bude realistickejsie vyzerat - tie tycky budu prilis mohutne, nech to vyskladas akokolvek. Iba ak by si pouzil nejake ine prvky - packy, kordy atd., to by bol ale problem s uchytenim.
tento napad sa mi paci, ale v praxi je dost krehky ked to cele je upevnene len na jednom bode
[attach=1]

Buďo

Riešenie by tu bolo . . .

(Muffin to tuším ma takto , je to slabo vidieť aký diel použil .)

jaro.marek

Quote from: astronomix on 15. Marec 2021, 20:19:48
tiez som rozmyslal, ze asi z priesvitnych panelov to bude najlepsie... mozno len skor ako naznaktento napad sa mi paci, ale v praxi je dost krehky ked to cele je upevnene len na jednom bode
[attach=1]

Na pôvodnej fotke čo si dal ako vzor, tie zábradlia tiež vyzerajú byť dosť krehké, takže cieľ splnený?  ;D

Inst

Ja ti ponúkam takúto možnosť  >:D
[attachimg=1]

muffin

Quote from: Buďo on 15. Marec 2021, 20:45:16
Riešenie by tu bolo . . .

(Muffin to tuším ma takto , je to slabo vidieť aký diel použil .)

Hej, je to ten nalavo. Na dvoch studoch by to snad podrzalo v pohode.

astronomix

asi toto riesenie je zatial najlepsie, dakujem za napady, ako na to
[attach=1]

potom uz len 3D tlaciaren :D

ale tie ostatne zabradlia budu tazsi oriesok  8)
[attach=2]

KLF

Quote from: KLF on 11. Január 2020, 10:37:54
Vedel by niekto zvacsit tento dielik 6x? Staci v CADe, ale mali by byt dodrzane proporcie.

Nakoniec som to takto spravil. Obluky budu vystuzene tymi tvrdymi hadickami.

[attach=1]