Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Horehronské múzeum - Brezno (jún - september 2022)

Started by KLF, 02. Júl 2021, 22:47:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

Nejaký "dobrák" mi v Trnave, kde som nechal auto keďže ma bral do Brezna Inst, počas deinštalacie odrezal katalyzátor, takže sa mi táto výstava trochu predražila a musel som navštíviť aj Policiu SR...

Inst

Quote from: Jago on 01. Október 2022, 21:16:59
Nejaký "dobrák" mi v Trnave, kde som nechal auto keďže ma bral do Brezna Inst, počas deinštalacie odrezal katalyzátor, takže sa mi táto výstava trochu predražila a musel som navštíviť aj Policiu SR...
Čím ďalej som čítal stoj príspevok, sa mi stupňovala nervozita, že som niečo zabudol, alebo pokazil.
Sakra, to ma mrzí.

papluh

Tak to je celkom hnus, to na tom parkovisku kde sme sa stretávali bežne ?

návštevnosť
- deti (<6r) 1583
- mládež  1665
- dospelí 919

Dokopy 4167

S návštevnosťou boli spokojní, niektorí zamestnanci aj oslavovali koniec náporu  >:D

Jago

Quote from: papluh on 02. Október 2022, 09:49:20
Tak to je celkom hnus, to na tom parkovisku kde sme sa stretávali bežne ?

áno, presne na ňom. Preto som ho tam aj nechával, lebo je to najbližšie k diaľnici

MiKeL

To je v ktorej casti TT, ze si tam niekto dovoli toto pocas dna? Aj ked uprsaneho? Neskutocne toto

kamil

Čaute.
Z výstavy sa mi nevrátila jedna maličkosť. Malý bielo žltý motorový čln, ktorý je súčasťou setu 5770 - creator maják.

Je na fotke z inštalácie - sedel v ňom červený minifig.
Všimli ste si pri rozoberacke či bol ešte súčasťou výstavy?
Neskončil náhodou u majiteľa druhého modrého plážového domčeka, alebo medzi minifigmi a príslušenstvom pláže, prípadne u niekoho iného?

Vďaka za info.

Jago

čau, pred deinštaláciou som fotil celé mesto, ten čln tam bol a na ňom červený minifig so šedými vlasmi.
Chalani prosím pozrite v krabiciach, do ktorých sa balila pláž a domčeky z nej

papluh

No išiel som to pozrieť či to nemám u seba a zistil som že mi nejak chýba komplet osadenstvo pláže. Viem že bolo v jednom sáčku ale vôbec ho neviem nájsť. Tak prípadne ak sa budete pozerať po lodičke pozrite sa aj po figoch(lehátkach, volejbalových sieťach a pod)

duroduro

tie figy z plaze mozno skoncili u mna, zajtra pozrem, aj ten cln...

duroduro

kto chce lepsie/viac/detailnejsie foto zo zrkadlovky  len nasho city , tu je link:

https://wetransfer.com/downloads/9ad9b92f48e3240abd3b2ae1062fcb4420221018181743/7a3cf9f068422e652e4548deedb499c220221018181755/e93fe0

sorry, do zipu sa podarilo omylom prihodit aj nejaku .avi rozpravku , mne tych 1.2 giga stahovalo cez 2 minuty...