lukasove skladacky

Started by lukas, 17. Február 2018, 20:51:52

« predchádzajúce - ďalšie »

co zbierate?

pirates
1 (5.6%)
castle
3 (16.7%)
city
2 (11.1%)
technic
3 (16.7%)
star wars
2 (11.1%)
ine :D
7 (38.9%)

Total Members Voted: 18

lukas

no to je asi naozaj len vec vkusu  ;D v kazdom pripade dobre, ze lego ma rozne varianty a nie je to take uplne nudne  :oldman: no a na ten clipper sa chystam tiez. snad bude niekde za rozumnu cenu.

lukas

6289 Red Beard's Runner O0

farebna fancy piratska. mne sa lubi.

lukas

6285 Black Seas Barracuda O0

krasna zlato-cervena klasika musi byt  :oldman:

legoholik

naaaaaaaaaaaaaadhera   :o  :o  :o toto je moj mokry sen...vlastnit tu lod Baracudu.......podla mna je to najkrajsia a najklasickejsia kocabka od lega ani imperial flagship nie je krajsia podla mna.....ako si sa k nej dostal? je to ta povodna ci z reedicie?

blahozelam odfot potom aj vystavany setik  (y)  (y)  (y)

lukas

Quote from: legoholik on 12. Júl 2018, 11:52:08
naaaaaaaaaaaaaadhera   :o  :o  :o toto je moj mokry sen...vlastnit tu lod Baracudu.......podla mna je to najkrajsia a najklasickejsia kocabka od lega ani imperial flagship nie je krajsia podla mna.....ako si sa k nej dostal? je to ta povodna ci z reedicie?

Ahoj ;D je povodna z 1989 a ano plne s tebou suhlasim  (y) ja som ju pred casom ziskal cez eBay v aukcii za zlomok ceny, za aku sa predava na BL. ak sa tam pohrabes, tak najdes relativne velke mnozstvo, otazne je vsak v akom stave. ja som hladal v originalnom baleni a trafil som taku, co bola len raz postavena, cize kocky su ako nove bez zazltnutia.