Bezbarierový dom

Started by Betka, 24. Január 2015, 14:14:04

« predchádzajúce - ďalšie »

Betka

Ahojte!
Tento dom som postavila pre môjho minifiga na invalidnom vozíčku  ;) Je to jediný dom pri ktorom som sa viac zamerala na interier než na exterier. Pôdorys domu je v tvare štvorca, zvonku sa vojde priamo do obyvacej izby kde je krb so svetelnou kockou vovnútri, čo vyzerá ako keby tam horel oheň  :). Za obyvačkou je spálňa z ktorej vedú posuvné dvere do záhrady. Do záhrady sa dá dostať aj z kuchyne, tiež sú tam posuvné dvere. V kuchyni a kúpelni sú najviac videt rozdiely medzi "normálnym" domom a týmto domom. V kuchyni sú všetky úložné priestory dole, aby boli v dosahu.  Kúpelňa je priestranná, aby vozíčkar nemal problém sa v nej pohybovať. Sprchový kút je upravený tak, že minifig do neho vojde aj s vozíčkom, presadne si na sedátko a môže sa sprchovať.

KLF

Pekny skandinavsky domcek. (y) Zapadol by (aj ked ais nie velkostou) do Liondeeho severskeho mestecka. Mozno si mohla trochu vacsie fotky dodat, ale tak co uz. :)

misoku

(y) z bezbarieroveho navrhovania by som ti dal jednotku

jz77

Ako vidim,aj pes ma bezbarierovu budu ;D. Inak,celkom pekny domcek (y).

liondee

Super dom. Najviac ma zaujala tá strecha. Ako si to robila?

legoholik

sikulkaaaaaaaaaaaa  (y)  (y)  (y).....sikovne dievca  O0....smernice EU dodrzane  O0...kolaudacia na vybornu

matej

Super napad hodnotim 100percent.

martinn

Mne to pripomína Homemaker sety

Buďo

(y) (y) (y)  to by mohlo ist i kludne i na výstavu  ;)

Betka

Quote from: martinn on 24. Január 2015, 19:38:57
Mne to pripomína Homemaker sety
Až na to že homemaker sety sú v uplne inej velkosti  ;)

Betka

Quote from: liondee on 24. Január 2015, 17:53:03
Super dom. Najviac ma zaujala tá strecha. Ako si to robila?
Strechu som urobila z čiernych plates a potom som ju pripojila na dom pomocou dielikov na obrázku  ;)