Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

CITY

Started by KLF, 13. September 2012, 21:44:38

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

TO NIE JE MOZNEEEEEEEE !!! ONI MA SNAD VYPOCULI !!!!!! BIELE TRAIN SKLO !!!!  :o ;D O0 (y)

[attach=1]

MiKeL

Si sa musel velmi silno modlit  >:D >:D >:D

martinn

Tie policajné sety na mňa pôsobiaq ako keby boli robené pre USA trh, pôsobia tak americky. v tom sete 48, to auto je ako z čias veľkej hospodárskej krízy v USA

KLF

Oficialne obrazky CITY setov na rok 2014.
A jeden doteraz nezverejneny CITY set.

MiKeL

Trochu nechapem tomu Modular Build pri tychto city automobilovych setoch. To napr. ta bugina je zlozena z nejakych lahko oddelitelnych modulov? A ked to clovek chyti do ruk, tak mu ostane zadna cast v ruke a podvozok na stole? Ci ako je to myslene okrem marketingoveho carodejnictva?

GentlemanA15

IMO je to myslené tak, že jednotlivé časti sú v sáčkoch.....inak povedané ťahač je v sáčku č.1, náves č.2, vrtuľník č.3 a keď ich spojíš, vznikne ti model. Je to preto, aby deti nemuseli ani náhodou sa v tom trošku hrabať a premýšľať   :( ...pritom to je to čaro na tom celom

MiKeL

Tak ale to delenie do ocislovanych sackov uz funguje nejaky ten rok. Ale tak mozno marketingove oddelenie potrebovalo vykazat nejaku cinnost a vymysleli tomu nazov ;)

GentlemanA15

Ja viem že to tak funguje :)...len vravím ako to je...proste niečo treba na tú krabicu vylepiť

KLF

Tak su tu asi lepsie fotky Arctic setov. Spadaju pod CITY. Vyzera to pekne, na hranie to bude super.

MiKeL

Nemozem si pomoct, ale nenadchlo ma to. Su tam prijemne detaily (psi zaprah), ale tie oranzove pokusy o priblizovadla sa mi zdaju dost zle.

martinn

Mne sa páči ten ratrac, ale nerozumiem tomu otočenému kužeľu na tom ramene - čo to má byť? A keby mal radlicu a bol v iných farbách, bol by super, ale chápem, že je to pre deti robené.

mesje

ta zakladna je super, akurat ze by som ju vzal az v nejakej poriadnej zlave za max. 50 eciek...

Míla

Quote from: martinn on 16. Február 2014, 14:29:44
Mne sa páči ten ratrac, ale nerozumiem tomu otočenému kužeľu na tom ramene - čo to má byť? A keby mal radlicu a bol v iných farbách, bol by super, ale chápem, že je to pre deti robené.

to je vrták, tím vrtaj do ledu a hledají pozůstatky po arctic setech z roku 2000.

KLF

Quote from: Míla on 16. Február 2014, 16:52:16
to je vrták, tím vrtaj do ledu a hledají pozůstatky po arctic setech z roku 2000.

;D ;D ;D ;D (y)
Inak mne sa ta Arctic seria paci - mal som kompletnu aj prvu. Oranzova farba nie je kvoli detom - tie vozidla su oranzove aj v skutocnosti, aby ich zo vzduchu lahko nasli. V tych povodnych Arctic setoch boli dokonca aj brozurky, s dokumentaciu skutocnej predlohy modelu! To bolo luxusne!

Míla

Ten vrtulník s lyžema je Sikorsky CH-54 Tarhe.

Jednomu členu kostek se Sikorsky zdá malej a měl by podle něj mít spíš kabinu velkou jako ten letošní policajtskej, kterej je podle mě víc divnější než tenhle skoro reálný LEGO Sikorsky.