Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Kalendar

Started by Administrator, 25. Júl 2012, 10:15:44

« predchádzajúce - ďalšie »

Administrator

Damy a pani, dovolte mi predstavit Vam zbrusu novu funkciu - Le Kalendar. Ako uz asi mnohi tusite, bude sa jednat o centralizovane zobrazovanie zaujimavych udalosti. Pristup ku kalendaru najdete v hornej ponuke.

Momentalne su zobrazovane len udalosti. Ak mate zaujem aj o zobrazovanie statnych sviatkov ci inych zaujimavosti/vyroci, pripadne ti co ste zadavali datum narodenia chcete sami seba zvacnit v nasom najuzasnejsom vydobytku modernej doby, dajte vediet v diskusii. Pripadne aj len ci sa vam tento pocin paci alebo by ste to najradsej vymazali, ci akekolvek ine napady na zdokonalenie.

Tim TatraLUG

matt251

(y) (y) (y) Kalendar je dobra vec. Urcite bude uzitocny ked sa budu robit stretavky a rozne akcie.
Zobrazenie narodenin clenov tiez neni na skodu. Takze chlapi, najblizsie ma phoenicis, Aky setik dostane?  ^-^

KLF

Tak ked Phoenicis, tak jedine tento ! >:D

GentlemanA15

Tu sa dostávajú setíky na narodky? :D...a ja som nič nedostal :D

MiKeL

Quote from: GentlemanA15 on 05. Október 2012, 12:05:44
Tu sa dostávajú setíky na narodky? :D...a ja som nič nedostal :D

No s tym sa zatial budes musiet postazovat rodine  >:D

Quote from: matt251 on 05. Október 2012, 07:24:23
(y) (y) (y) Kalendar je dobra vec. Urcite bude uzitocny ked sa budu robit stretavky a rozne akcie.
Zobrazenie narodenin clenov tiez neni na skodu. Takze chlapi, najblizsie ma phoenicis, Aky setik dostane?  ^-^
Nuz posledna RK session tam uz bola a hlavne kvoli nej som ten kalendar spojazdnil ;) A narodeniny tam maju len ti, co ich maju zadane v profile.

GentlemanA15

žartoval som samozrejme :)

phoenicis

Poprosím pridať do Kalendára dôležité udalosti ako termíny LUGbulku, termíny inštalácií a rozoberačiek výstav, spoločných sessions a pod. (príp. vytvoriť 1 Google Kalendár na tieto udalosti). Je to potom omnoho prehľadnejšie, než pracne hľadať všetky tie infošky vo vláknach a siahodlhých konverzáciách.
Vopred ďakujem ;)

bedo

Quote from: phoenicis on 31. December 2016, 18:52:19
Poprosím pridať do Kalendára dôležité udalosti ako termíny LUGbulku, termíny inštalácií a rozoberačiek výstav, spoločných sessions a pod. (príp. vytvoriť 1 Google Kalendár na tieto udalosti). Je to potom omnoho prehľadnejšie, než pracne hľadať všetky tie infošky vo vláknach a siahodlhých konverzáciách.
Vopred ďakujem ;)

(y) (y) suhlas

MiKeL

A ktory z vas dvoch sa hlasi na volnu poziciu nastenkar-kronikar? ;)