Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Jurassic World

Started by phoenicis, 19. November 2014, 08:37:59

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Len ďalší zbytočný shit.

mesje

Mam pocit ze ti dinosauri z nedavnej dino serie boli lepsi.

P4tr1cius

Quote from: mesje on 19. November 2014, 15:47:19
Mam pocit ze ti dinosauri z nedavnej dino serie boli lepsi.

Sú úplne rovnaký, akurát iná farba. A dvaja úplne nový - zelený a biely rex (ten vymyslený). Sety ujdú, nič extra, ale ani nič odveci. Určite ale zvieratká pôjdu tam, kam musia..

mesje

http://lego.wikia.com/wiki/Jurassic_World

su tam aj obrazky po rozkliknuti...
je to licencia, ale tie ceny mi aj tak prijdu riadne prestrelene, hlavne ta zakladna za 130 a s jednym dinosaurom, to sa bude u nas fakt "super" predavat...

GentlemanA15

Minimálne v 50% zľave, inak na to ani nepozriem

mesje

Quote from: GentlemanA15 on 13. Apríl 2015, 18:15:41
Minimálne v 50% zľave, inak na to ani nepozriem

niektore sety ani to - dat za tu zakladnu 65 eur je stale vela, kedze okrem dinosaura je to nepouzitelne, a za 1 dinosaura by som dal max polovicu zo 65...

KLF

Strasne odflaknute to je! Vidno to hlavne na tych vozidlach, ked ich porovnate s filmovou predlohou. Hlavne ten Unimog som si porovnaval - absolutne nie je problem spravit presnu kopiu tej predlohy! Nechapem tych dizajnerov, strasne diletantstvo! (n)

liondee

Ďalší LEGO SHIT na svete. Niekedy mám chuť im tam napísať nech prestanu tie sračky vyrábať.

STARHAWK

Este ze som si stihol (nieco aj v 50ke) kupit tie povodne dino sety. Cele je to dobre akurat na dinosourov a ti sa okrem trosku ineho potisku nezmenili, ten biely ma nenadchol vobec.
Inak som len rad ze tam vidim par novych dielov v par novych farbach co si zozenem na BL a to je tak setko.

mesje

Quote from: STARHAWK on 15. Apríl 2015, 13:35:29
Este ze som si stihol (nieco aj v 50ke) kupit tie povodne dino sety. Cele je to dobre akurat na dinosourov a ti sa okrem trosku ineho potisku nezmenili, ten biely ma nenadchol vobec.
Inak som len rad ze tam vidim par novych dielov v par novych farbach co si zozenem na BL a to je tak setko.

presne tak, je to len o dinosauroch, a ti v Dino boli podobni, ak nie lepsi, a hlavne tie sety boli lacnejsie (bez licencie) a tusim aj viac dinosaurov bolo v jednotlivych setoch...

GentlemanA15

Pôvodne som si myslel, že táto THEME bude niečo na spôsob: postav si svoj Jurský Park. Nebolo by to zaujímavejšie? Set 00000 - výbeh raptorov (alebo kŕmenie - koza included  ;D), set 000001 - klasické Jurský Park vozidlo (zeleno-červený džíp) a vchod do parku........a tak ďalej. Mohlo aj nemuselo by to byť licencované. Koho zaujímajú nejaké postavy z filmu.

Jurský park == autá? Či čo iné tam dať, že  ::) ?? Vozidlá v týchto setoch nestoja za nič, tie "gule" či "sféry" či ako to nazvať, to je čistý FAIL. Evidentne lego verí v úspech filmu, ktorý podľa mňa bude max obyčajný priemer, prípadne ďalšia kvalitná reklama na 3D.

Idem len po dinosauroch, zvyšok mám na háku. Taktiež súhlasím s tvrdením, že tí predošlí boli lepší.

P.S. 75919: Ultra Dino cena > 100€ .........  ;D ;D ;D ;D...... to by som sa musel s koňom zraziť, hneď aj 2x, aby som o tom aspoň uvažoval.

mesje

je to kandidat na dalsi leziak na regaloch, co si pekne pocka do 50% zliav... a aj v tej zlave je to otazne - ten velky set za 130, v 50% by to bolo 65, to sa stale neoplati, ostatne tiez - 75918 za 70 eur, jedno auto a dino, WTF? 75916 s nejakym smiesnym dracikom - 30 ecok, no neber to. A aj ten najmensi set je o nicom - ved ten vtak vyzera jak z COBI, strasne sfarbeny... to by som vratil dizajnerom komplet prerobit. Ten najvacsi set mal mat jednoznacne vela dinosaurov, aspon 4-5, potom to mozno niekto vezme, proste poriadna zakladna nacpata dinosaurami roznych velkosti na vyhratie... ostatne sety mali cenovo tlacit na minimum aj za cenu okresania poctu dielikov - na co su komu vsetky tie divne auta, este aj tie su horsie ako v Dino serii... cele zle...

papluh

Estetiku ponechám bez komentára, ale tu sú  popisy a (DE/AT katalógové) ceny z 2012. A tiež predpokladané nemecké ceny pre JW, ak sú zlé, poprosím ľudí s prístupom k cenníku o opravu.

Príde mi to strašne nevyrovnané. Zatiaľ čo napr. najmenšie a najväčšie sety sú porovnateľné s aktuálnou cenotvorbou, tak tie Raptorové mi prídu ako úlet. Napr City policajti 60047 s 854 dielmi a 7 minifigmi za 99.99E vs základňa s 1156dielmi, 4 minifigmi a 1 IRexom mi príde porovnateľná. Tj rovnako predražená ako ten CITY set :D

Na druhú stranu TRU plánuje polybag s malým dinom za 3,50E. Neverím, že by sa pri tej cene nedal prilepiť k základni ...

5882 Coelophysis Ambush - 9.99Eur - 80d, malý dino, 1 minifg
5883 Pteranodon Tower - 19.99Eur - 136d, pteranodon, 1 minifg
5884 Raptor Chase - 29.99Eur - 259d, raptor, 2 minifgy
5885 Triceratops Trapper - 49.99Eur - 271d, triceratops, 2 minifgy
5886 T-Rex Hunter - 69.99Eur - 480d, T-Rex, 2 minifgy
5887 Dino Defense HQ - 99.99Eur - 793d, malý dino+raptor+T-Rex, 4 minifgy
5888 Ocean Interceptor - 34.99Eur - 222d, pteranodon, 2 minifgy

75915   Pteranodon Capture - 24,99 € - 174d, Pteranodon, 2 minifgy
75916    Dilophosaurus Ambush - 39,99 € - 248d, Dilophosaurus, 2 minifgy
75917    Raptor Rampage - 59,99 € - 324d, 2 Raptori, 3 minifgy
75918    T-Rex Tracker - 79,99 € - 520d, T-Rex, 3 minifgy
75919    Indominus Rex Breakout - 119,99 € - 1156d, I-Rex, 4 minifgy
75920    Raptor Escape - 49,99 € - 394d, 2 Raptori, 2 minifgy

A nakoniec si dovolím podotknúť, že dizajnéri za to naozaj moc nemôžu, aké varianty sfarbenia sú schválené vlastníkom značky...

P4tr1cius

Tak, či onak, v globále môžme byť radi, že sa TLG odhodlalo takú sériu vydať. Plusy sú nám jasné, mínusy tiež.