Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Pirates

Started by Izmael10, 17. September 2014, 21:45:18

« predchádzajúce - ďalšie »

SkiFi

myslim ze tato seria sa do teska nedostane a skor opak bude pravdou .. bude tazke ich zohnat .. ako pozeram v realite zasa raz magicky u lega dopyt prevysuje ponuku ..
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

STARHAWK

Pirates uz maju v Alltoys. Par sa najde aj v Dracikoch.

bedo

Som na to čumel asi pol hodinu ze ci sa mi to len zda alebo vyložili nejake zbytky z tej serie čo tu bola pred par rokmi, az potom som si uvedomil ze kukam na nove serku, ked som videl tie nove zbrane vystrelovacie a par inych setov.

Vladino1977

V troch Dracikoch v Bratislave som piratov este nevidel.

bedo

treba zajst aj do inych hrackarstiev a obchodov napr ALLtoys

STARHAWK

Quote from: Vladino1977 on 19. Máj 2015, 19:53:49
V troch Dracikoch v Bratislave som piratov este nevidel.

ja som to kupil v Centrale v Draciku a to bol posledny set, zatial im toho asi doslo malo a kedze na to maju 15% tak to vsetci co chceli kupovali v drakoch a nie Alltoys.

SkiFi

ked pride do dracika jeden z mensich pirates setov preda sa okamzite treba si to fakt nechat odlozit :D nastastie v mojom okoli je dracikov ca 7 a v polke z ncih uz mam dobre kontakty :D :D :D
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Video "lode" z najnovsieho filmu PoC.

STARHAWK

Bueheheheeee 200 za tu sracku. Zacinam si silne vazit svojej imperial flagship za 150 :)

mesje

Quote from: KLF on 19. Február 2017, 23:08:29
Video "lode" z najnovsieho filmu PoC.

ziadny potlesk ci vau nepocut :-))
je to este horsie ako prve obrazky... aspon to mohli odpalit naraz s beznymi setmi, tie by to asi zachranovali...
to hnusne torzo lode spolu s tymi kockatymi hlavami pokope, to je komedia, nie prezentacia novej serie...  to je tak špatné, ze to ani Lepin nebude kopirovat. este stale dufam v zdravy rozum, ze daju este jednu, tentokrat skutocnu lod... hoci aj to sa da domrvit, ked spravia recyklaciu ciernej perly...

Juri

Z "lode" - torza, veľké sklamanie.
Budú aj menšie, doplnkové sety z filmu??

liondee

Toto je ale totálny grc.  (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n)

bedo

Quote from: Juri on 20. Február 2017, 14:13:08
Z "lode" - torza, veľké sklamanie.
Budú aj menšie, doplnkové sety z filmu??
Áno - ty gebulaci  :D