Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Disney

Started by paradisamaniak, 15. September 2013, 22:19:00

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

matt251

este ani neviem o com je rozpravka a cely pribeh sa dozviem z lego setov  :D

papluh

Keď niekto zobere Disney Castle a vianočné osvetlenie  >:D (to nie ja, môj je ešte v krabici)

Lego Girl

Wow, to vypada uzasne !  (y) Uz tak dokonaly set a kdyz se k tomu pridaji jeste LEDky, to je neco. Ted uz to skoro nevypada ani jako LEGO stavebnice, ale dalo by se to splest s originalem.  :) Mozna se mi to jen zda, ale v posledni dobe je osvetlovani setu celkem trend. Mozna take vyzkousim. Mate nekdo tip na nejakeho konkretniho prodejce techto mini LEDek ?

Pali Z

Quote from: Lego Girl on 17. November 2016, 08:09:48
Mate nekdo tip na nejakeho konkretniho prodejce techto mini LEDek ?

No tak to by aj mňa zaujímalo :)

papluh

Myslim že chlapík na reddite pisal, čínske vianočné svetielka z akcie, ale je to tuším v USA.

Lego Girl

Trosku jsem googlila ohledne osvetleni LEGO setu a zaujal me rodinny projekt Brickstuff.com, ktery nabizi sirokou nabidku produktu od osvetleni oficialnich LEGO setu az po osvetleni Vasich vlastnich LEGO staveb. :-) Nabizeji take darkove karty (gift cards) od hodnoty $25 a vice.
Hodi se i jako darek, ktery urcite potesi nejednoho LEGO fanouska. :-)
Vanoce jsou sice za nami, ale i presto pokud by nekdo nekdy potreboval tip na darek pro LEGO fandu, tak mrknete na muj prispevek:
10 Christmas Gift Ideas - Find The Best Gift For Every LEGO Fan na mem blogu:
http://mylegotalk.blogspot.com/2016/12/10-christmas-gift-ideas-find-best-gift.html

papluh

Disney Castle klasickým štýlom, všetky sáčky pokope, ani to nevyzerá na tých 4000 dielov  ;D (My to dávame pekne amatérsky  >:D, 2-3 sáčky za večer )

Lego Girl

To vypada perfektne a muselo to zabrat peknych par hodin si to takhle pekne setridit !  (y)
To mi pripomina, jak moc me tento set bavil stavet. Take mi to zabralo nekolik veceru. ;) Ja vetsi sety nikdy nestavim na jeden zatah. Bavi me kazdy den postavit neco malo a mit cas se tim pokochat.  :P
Pokud se nepletu, v pravem rohu vykukuje set Ghostbusters HQs? Nejvetsi set vydany v roce 2016 podle poctu kosticek.
Super sbirka setu !

papluh

nové Disney
https://brickset.com/sets/theme-Disney/year-2018

- 41151 - Mulan je fajn, že nejdú len po tých štandardných, a ak sa nemýlim, 2x2 tile s drakom je potlač
- 41152 - Maleficient v minidoll  >:D, a nejaká nová mikrofigúrka
- 41154 - hmm, tie žlté kvety čo idú nastoknúť do veľkých listov sú nové ? (znamenalo by to bar konektor a nie ten tenký ako majú iné Friends kvety)
- 41155 - ďalšie potlačené hodiny ? A ten slnečník z ľadu  ;D

KLF

Quote from: papluh on 21. November 2017, 12:47:11
- 41154 - hmm, tie žlté kvety čo idú nastoknúť do veľkých listov sú nové ? (znamenalo by to bar konektor a nie ten tenký ako majú iné Friends kvety)

Asi su nove, podobne ako tie nastoknute na stonke. Avsak minimalne tie nastoknute vyzeraju tragicky. Kokos a zasa okna ako nalepky! Kedysi spravili panel s vyrezanym oknom (od 80. rokov), dnes uz budu pomaly vsetky okna ako nalepky! Toto je otras a sere ma to neskutocne! Strasny amaterizmus, diletantstvo a ubohost TLG !!! (n) :vomitsmall: (n) :vomitsmall: (n) :vomitsmall:

STARHAWK

Quote from: KLF on 21. November 2017, 13:20:03
Kokos a zasa okna ako nalepky! Kedysi spravili panel s vyrezanym oknom (od 80. rokov), dnes uz budu pomaly vsetky okna ako nalepky! Toto je otras a sere ma to neskutocne! Strasny amaterizmus, diletantstvo a ubohost TLG !!! (n) :vomitsmall: (n) :vomitsmall: (n) :vomitsmall:

Nespravili by to tak pekne ako na tej nalepke a musel by to byt uplne novy komplexny mold. Jedine co sa da zlepsit je ze by to bola potlac a nie nalepka a prepouzili by taky diel aspon do 2-3 setov.
Tam kde sa da pouzivaju tie okienka s mriezkou. a uz aj rami aj mriezky robia v roznych farbach. Mozno tak spravit TR-Blue vypln s ciernou mriezkou printnutou na nich by bolo fajn.

papluh

Pre princezny budú v Stores dva nové doplnkové sety.
Akurát je divné, že oba stoja rovnako aj keď je tam dosť veľký dielikový rozdiel. A na to, že prídu naraz aj číslovanie má dosť skok.

STARHAWK

A vie sa aj cena ?

papluh

9,99Eur ako všetky tieto sety so šikmou krabicou.