TOME:
Kšeft je kšeft, skúšajú vyťahovať prachy aj z takýchto prvoplánových dekoračných objektov, či sa namotajú aj normalni nelego-civilisti.
Hovorím, tieto moje kecy niesú znevažovanie tvojho diela. Jasnačka že každého vec, čo si doma vyloží na stôl. Ty si urobil MOC v rámci pravidiel súťaže, a vyhral si. Misia splnená na 100%, neni o čom. Takto sa to má robiť!
Niesom ani gitarista, ani klavírista, ani zemepisár, čiže neviem sprostredkovať pocity, ktoré by sa dostavili takímto náležitím osobám pri pohľade na dané lego atrapy. Jedine ako gamer možem konštatovať. To znamená lego-konzola nintendo by mala byť presne ten cielený zásah do čierneho u mňa: a úplne som len pokrútil hlavou, že to načo? taká zbytočnosť, atrapa bezúčelná, aj keď geniálne vymodelovaná v mierke 1:1.
Učiteľ zemepisu sa najskôr určite poteší globusu. Postaví, a po piatich minutách už mu to ale príde o ničom, a založí to do kumbálu. Nedá sa to ani otvoriť a schovať tam núdzový objem chlastu, to je k ničomu toto.

Eeeej, busta terminatora by bol pekný kusok

priznávam, pri buste každý bere, že to len vystaviť a na nič iné. Áno máš pravdu, oblasť záujmov hrá klúčovú rolu, len práve tá kostra robota mi príde oveľa zaújimavejšia už z princípu, lebo ten robot ako objekt má v prvom rade úlohu vizuálneho efektu. Návod napr. na túto bustu sa dá kúpiť, netreba oficial set.

Nakoniec to je aj tak vždy každého slobodné rozhodnutie, čo si kúpi a čo nie.
Niekedy v lete mi pisal Hasan, ohladom BMW potreboval podpisat take prve papiere, tak som sa ho spytal, ze co ako su na tom s vyberom ideasu z tej hudobnej sutaze. Povedal mi, ze maju sklz lebo dovolenky, leto atd, ale ze uz to v auguste dako dotiahnu, a ze bude ma kontaktovat pravdepodobne budu chcet daky video hovor, pokecat o tom modeli atd. Koncom augusta mi pisal, ze teda uz s vyberom pokrocili a, ze ci mozem absolvovat s nimi ten videohovor, ja ze jasne, tak sme sa dohodli na termine a spojil som sa s Billundom. No a hned ako sme sa zoznamili tak na mna 4 ludia na obrazovke vyblafli ze gratuljeme vybrali sme gitaru. Anglictinu ako tak viem, rozumiem, v pohode napisem, kedze ju nepouzivam tak v hovorenej mam dost co este robit, no ale v tom momente som zabudol aj svoj rodny jazyk, fakt som to necakal, bola to sranda.
heh,

,dobrá skúsenosť aspoň

...Tak oni si este blabotali svoje, uz ani neviem co.

(ti možno dávali na výber, kolko % z predaja ti budú posielať na účet, a ty na nich nechápavo-zdvorilo že: no, thank you!
Víc by mě určitě potěšila třeba řada MUSIC kde by místo nástrojů (které pro mě opravdu nemají cenu) byl třeba filharmonický orchestr, rocková kapela (se Show Truckem)
to neznie veru zle