Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Mimoni - mozaika

Started by KLF, 08. September 2020, 16:43:30

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Predstavujem vam moj hlavny MOC tohto roka. Projektovanie som zacal niekedy vo februari, ale vazna udalost prerusila vsetku moju pracu na pol roka. Nakoniec sa mi ale podarilo dielo dokoncit o 5 minut 12 vzhladom na vystavu. Vlani som spravil mozaiku Stefanika a tento rok som si povedal, ze skusim nieco narocnejsie. Az na tejto mozaike som pochopil, o com to je. Cielom bolo, aby mozaika neposobila plocho, ale plasticky. To vyzadovalo tienovanie a to zas mnozstvo farebnych odtienov. Niektore odtiene sa v danych poctoch tazsie zhanali. Vyskladavanie bol poriadny zahul na koncentraciu! To clovek najlepsie pochopi, az ked to skusi. ;) Tato mozaika ma rovnake rozmery ako Stefanik, cize 77 x 77 cm, ale obsahuje 3030 dielov! Dalsia mozaika, najskor o rok! ;D

liondee

Kokos. Dobré :) (y) Bananaaaaaaaa  ;D :D :D

drdano

Rene si macher... keby som to mal robit ja, asi sa zastrelim alebo uchlastam.... Fakt je to vyborne...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Buďo

Nevychádzam z úžasu  :o 
Naozaj je to o pár levelov vyššie , ako predchádzajúce mozaiky , tunak na fóre .
Ešte sa pochváľ , koľko hodín si to staval , bo mi príde že si ani nespal ! Abys to stihol  ;)

jaro.marek

(y) úžasní sú. Klobúk dole!

KLF

Dakujem vsetkym. ;) Tak staval som to v podstate nonstop 2 dni v kuse. Jedine prestavky boli 2x 45 minut obed a spanok v noci.

jaro.marek

Skôr my ďakujeme. Lebo toto oživí/obzvláštni výstavu a posunie ju na inú úroveň.

phoenicis

Úplne dokonalé  :D Vyzerá to super  (y)

Jammo

kamil

Tak toto sa ti velmi podarilo  :o
To tienovanie to posuva na iny level  (y)

Praetor

Ale že sa raz dá René na niečo také by som v živote nepovedal... Za výsledok  (y)