Buďove LDD výtvory

Started by Buďo, 15. Máj 2012, 21:22:49

« predchádzajúce - ďalšie »

sylmer

brrr :P.... ako dlho toto v tom LDD tak asi trvá, keď už je nápad aj vymyslené riešenie?

hrubko

Toľko krvi kvôli malému testu. Celkom pekné dielko, aj na výstave by sa to uživilo - ak by sa pridal rytier v lesklej zbroji s krvavým mečom.

A ešte si neodpustím malú poznámku - hlavy dorastajú hydre,chimére ani veľmi nie.

Buďo

Quote from: hrubko on 25. Február 2018, 12:34:15
A ešte si neodpustím malú poznámku - hlavy dorastajú hydre,chimére ani veľmi nie.

Áno ,chiméru a hydru si neustále mýlim .Pritom sú úplne odlišné zjavom i vlastnosťami . Chcel som napísať hydru  ;) Podobne ako s namiesto  z

Quote from: sylmer on 25. Február 2018, 12:33:12
brrr :P.... ako dlho toto v tom LDD tak asi trvá, keď už je nápad aj vymyslené riešenie?

Nápad bol už dávno . V LDD prvý render draka (hláv)trval cca hodinu a ten druhý ,z odseknutov hlavou ,tiež cca hodinu . Zatiaľ len hlavy  sú v LDD . Z lega som nepostrehol ,že je nejaký trojhlavý drak spravený . Dvojhlavého som videl na námet filmu "How train your dragon" .

BTW . Chybička sa vždy nejaká nájde  ;)

Buďo

Ahojte .

Mäsožravá rastlina , podla knihy : Den trifidů  , od  Johna Wyndhama  .
Tato kniha ná niekoľko filmových adaptácii i dokonca seriál .
Na knihu samozrejme nemajú  ;)

sylmer

hm.. ja som si teda trifida inak predstavovala. Vysoký a viacmenej vratký na takých  krátkych koreňových nohách. Vrch by aj obstál, keď si ho porovnám s mojou predstavou :) Pravda, nie som pod vplyvom žiadneho z filmov...

dnc

som tu dlho predlho nebol, ale o to viac sa je na co pozerat :)
nieco super, nieco lepsi standard, ale celkove velky respekt a klobuk dolu bracho!
O0

Buďo

Ahojte .

Pokus o Karosu NO 80 v 6-wide . Celý model je veľmi zjednodušený  a minifigov dnu nedostanem ;)
[attachimg=1]
[attachimg=2]

matt251

ani som nevedel ze taketo nieco v reali existuje :o. spominal si mi to, ale nevedel som si to predstavit.  super praca budo  (y)

martinn

Skvelá práca, tento autobus urobiť z lega je mimoriadne náročné.
Inak by sa ľudia čudovali aké autobusy existovali a ešte viac tomu aké prototypy existovali, ale sa nikdy nevyrábali, lebo domáci, alebo moskovskí súdruhovia  tomu dali stopku. :-(

Buďo

Ahojte  :)

Poschodová súprava vozňov ako zvyčajne v 7-wide prevedení .[attachimg=1]
https://www.vlaky.net/servis/sprava.asp?id=1714

Buďo

Ahojte  :)

Peršing v modrej . Možno ho poznáte i ako ESO  ;)
[attachimg=1]
https://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/002102-Bratislavske-Persingy-od-A-po-Z-1-cast/

KLF

Ako uz vies, s ESOm (ale 6-wide) sa trapim aj ja. To celo proste v tom uhle v akom ma byt nedame. :( A takto ako ho mame sa mi to celo proste nepaci - nepomozem si. :-\ Inak samozrejme to mas pekne. Ako vzdy. ;)

martinn

Možno tam sú proporčné chybyčky, ale super práca a na prvý pohľad viem čo je to za lokomotívu.  (y)

Buďo

Samozrejme , lego vlaky sú v rámci možností  . Podstatné je že to vie skoro každý identifikovať o čo sa jedná a pritom nepozná prezývku či typ lokomotívy  ;)

Pri tvorbe Peršingu bolo nutné spraviť ho v tej istej dĺžke ako Gorilu (viď nižšie) Čo ma v celku potrápilo a došlo na jej prerábku . Gorilu som natiahol o dva study.
V celku jej to prospelo pridal som i grill bricky . (Jej pôvodná verzia je tu  ;)     http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=209.0     )

[attachimg=1]

Buďo

Ahojte

Náhodou som natrafil na toto .
[attachimg=1]
Netušil som že take vobec niečo existuje .

No, nedalo mi to a vycadil 6-wide verziu  ;)
[attachimg=2]
Je to veľmi zjednodušené a pýta to nálepky  ;)