Autor Téma: Vlastné: Začiatok bitky...  (Prečítané 3019 krát)

Odhlásený Friend

• Príspevkov: 37
Vlastné: Začiatok bitky...
« : 14. Január 2017, 14:41:18 »
Ahojte,
po dlhšej dobe dávam niečo z témy, ktorá ma tiež oslovila. Dúfam, že sa bude páčiť.
Druhá armáda nie je zobrazená celá :)

Fotky vo väčšej kvalite i nejaké ďalšie na mojom Flickr.
https://www.flickr.com/photos/139078489@N03/

Odhlásený STARHAWK

• Príspevkov: 1043
Re: Vlastné: Začiatok bitky...
« Odpoveď #1 : 14. Január 2017, 15:57:39 »
Chvilu mi trvalo nez som si uvedomil ze to nie je Hobbit ale Warcraft

Odhlásený Friend

« Odpoveď #2 : 15. Január 2017, 07:37:02 »
Chvilu mi trvalo nez som si uvedomil ze to nie je Hobbit ale Warcraft
Ahoj,
a to teraz neviem či je dobré alebo zlé :)

Odhlásený STARHAWK

• Príspevkov: 1043
« Odpoveď #3 : 15. Január 2017, 10:45:36 »
Ahoj,
a to teraz neviem či je dobré alebo zlé :)

To len ze som bol u teba zviknuty na LOTR custom a z dialky to tak vypadalo, len ked som to rozklikol tak sa mi to na LOTR moc nepodobalo a az potom ma trklo ked som zbadal tu orc zensku medzi hordou obrnencov. Ja sa do Warcraft sveta nijak extra nerozumiem, preto ma to netrklo hned podla brneni a emblemov.

Odhlásený Buďo

• Príspevkov: 1511
« Odpoveď #4 : 15. Január 2017, 23:09:22 »
Začiatok veľkého projektu ? Keď toto je len začiatok  , som zvedavý na priebeh i  dokončenie .

Odhlásený GentlemanA15

• Príspevkov: 783
« Odpoveď #5 : 16. Január 2017, 07:39:59 »
Super armádka. Tiež som zvedavý, na koľko sa bojisko rozrastie napr. o nejaké zrúcaniny, Hrad, rieku..dalo by sa špekulovať :)

Odhlásený Friend

Re: Vlastné: Začiatok bitky... Nové
« Odpoveď #6 : 17. Január 2017, 06:40:06 »
To len ze som bol u teba zviknuty na LOTR custom a z dialky to tak vypadalo, len ked som to rozklikol tak sa mi to na LOTR moc nepodobalo a az potom ma trklo ked som zbadal tu orc zensku medzi hordou obrnencov. Ja sa do Warcraft sveta nijak extra nerozumiem, preto ma to netrklo hned podla brneni a emblemov.
Aha už rozumiem, áno je pravda, že doteraz to bola najmä LOTR oblasť ale postupne idem pridávať aj ďalšie.

Začiatok veľkého projektu ? Keď toto je len začiatok  , som zvedavý na priebeh i  dokončenie .
Ahoj,
no ten začiatok je trochu dvojzmyselný...najskôr vysvetľoval to relatívne pokojné postavenie minifiov, keďže ešte nebojujú a asi si ešte pár motivačných slov vymenia...
...ale rovnko je pravdou, že mám v pláne urobiť ten priestor niekoľkonásobne väčší a zachytiť tam niečo dynamickejšie...teraz nebol čas, lebo tú armádu som už pedal...

Super armádka. Tiež som zvedavý, na koľko sa bojisko rozrastie napr. o nejaké zrúcaniny, Hrad, rieku..dalo by sa špekulovať :)
Ďakujem. že sa páči a dúfam, že budem schopný v rozumnom čase pridať rozšírenia..

no pekné to je , mal som možnosť to vidieť aj naživo, torza a stity kvalita ako u gondorcanov, to aby som zacal setrit na dalsiu armadu do kelu  ;D

Budeme to musieť spojiť s tvojou armádou do nejakej peknej veľkej mastenice :)
« Posledná zmena: 17. Január 2017, 08:00:25 od MiKeL »