To len ze som bol u teba zviknuty na LOTR custom a z dialky to tak vypadalo, len ked som to rozklikol tak sa mi to na LOTR moc nepodobalo a az potom ma trklo ked som zbadal tu orc zensku medzi hordou obrnencov. Ja sa do Warcraft sveta nijak extra nerozumiem, preto ma to netrklo hned podla brneni a emblemov.
Aha už rozumiem, áno je pravda, že doteraz to bola najmä LOTR oblasť ale postupne idem pridávať aj ďalšie.
Začiatok veľkého projektu ? Keď toto je len začiatok , som zvedavý na priebeh i dokončenie .
Ahoj,
no ten začiatok je trochu dvojzmyselný...najskôr vysvetľoval to relatívne pokojné postavenie minifiov, keďže ešte nebojujú a asi si ešte pár motivačných slov vymenia...
...ale rovnko je pravdou, že mám v pláne urobiť ten priestor niekoľkonásobne väčší a zachytiť tam niečo dynamickejšie...teraz nebol čas, lebo tú armádu som už pedal...
Super armádka. Tiež som zvedavý, na koľko sa bojisko rozrastie napr. o nejaké zrúcaniny, Hrad, rieku..dalo by sa špekulovať 
Ďakujem. že sa páči a dúfam, že budem schopný v rozumnom čase pridať rozšírenia..
no pekné to je , mal som možnosť to vidieť aj naživo, torza a stity kvalita ako u gondorcanov, to aby som zacal setrit na dalsiu armadu do kelu 
Budeme to musieť spojiť s tvojou armádou do nejakej peknej veľkej mastenice