Tak takéto veci sú zatiaľ ďaleko mimo mojich možností, popravde mám v poslednej dobe tak málo času na LEGO že by som sa fakt nevedel dokopať k tomu že ten čas by som venoval učeniu sa tvorenia návrhov pre 3D tlač. Ale niekedy v budúcnosti, keď budem mať decká trochu staršie a budem mať (snáď

) viac času by som sa rád ponoril aj do tohto, rád by som napríklad vytvoril taký hybrid tých dvoch typov diskov o ktorých sme sa tu bavili. Aby do nich zároveň pasovali pneumatiky ako na disk 43.2x26 a zároveň pasovali na náboje ako disky 43.2x18.
Ja som chodil na elektrotechniku (keďže iná priemyslovka v Piešťanoch nebola a mne sa nechcelo nikam dochádzať

) ale mali sme tam aj strojarinu kde som sa učil práve aj v tých CAdových programoch, no ale ja som mal vždy pocit že na to aby som mohol byť konštruktér musím mať vysokú školu. takže keď som sa na tú výšku vyprdol tak som upustil aj od toho že budem konštruktér a venoval som sa radšej tej elektrotechnike.
Keď to vyzeralo že mne odchádzajú baterky v buwizzoch tak som si vtedy zisťoval aké sú možnosti, výrobca toto rieši zľavou na nový kus (kôli legislatívnym obmedzenia prepravy LI-Po batérií), takže pokiaľ chce niekto batériu vymeniť, je v tom sám. Samotná výmena by z technického hľadiska nemala byť problém, ale zohnať nové články, tam by som už taký optimista nebol. Články v buwizzoch (sú tam dva 3.7 V, 850mA) sú stavané na vysoký vybíjací prúd (rating C20) a mne sa vtedy nič také zohnať nepodarilo (čo by rozmerovo pasovalo). Ale ako som písal, tie moje sa po aktualizácií spamätali, takže som to už potom neriešil.