Mal som nápad že by sa možno dali použiť také tie teleskopické prvky čo boli napríklad na ruke toho Mercedesu Arocs, ale mám ich len v LBG farbe a celkovo by to asi moc ten stĺp nepripomínalo, možno nakoniec spravím len také atrapu.
No nič také zrovna v tej nástavbe nie, podľa toho čo sa dá o Starkome dočítať tak celý ten rušič je koncipovaný tak že všetci členovia posádky sú v kabíne vodiča a vôbec ju nemusia opúšťať, všetky procesy sa dejú diaľkovo, čo mi bolo sympatické, ja som tam práve vrámci tohoto prístupu pridal aj tú zbraňovú stanicu. Skutočné Starkomy síce guľomet na streche majú, ale len v obyčajnej, ručne riadenej lafete. Ale na stránke Tatry je propagačné video o tej pancierového kabíne kde uvádzajú že je možné ju vybaviť diaľkovo riadenou zbraňovou stanicou, a na tie som ja ujetý, rád skladám techniku ktorá niečo také obsahuje.
Presne ako píšeš, vnútorná obruč pneumatiky je vo vzduchu, ale to čierne tavné lepidlo je docela silné a drží to pokope aj pod tak ťažkým modelom, a pri tom sa to dá potom bez problémov rozobrať. Na pneumatikách to síce žiadne stopy nenecháva ale disky už od toho lipidla nikdy nepôjdu vyčistiť, ale tak či tak ja som ich ešte aj nastriekal na čierno takže už pre ne nie je cesty späť.
Inak v čom si vytvoril ten náčrt, v ProdgeCade ?