Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Zháňam (spoločná téma)

Started by frantoka, 24. Január 2012, 10:35:43

« predchádzajúce - ďalšie »

Frco

Mam dve Black a jednu DBG ak by pomohlo...

Neymar

Quote from: Frco on 06. Február 2017, 23:11:50
Mam dve Black a jednu DBG ak by pomohlo...
Ďakujem, dnes som práve objednal, použité, ale vraj vo výbornom stave, tak uvidím, čo mi príde. Poprípade by som sa ozval.

sylmer

Chlapci, nemáte prosím niekto doma zbytočné papierové návody na tie malé star wars lietadielka 9eurové? By som zobrala pre synka 6 ročného, dielikov týchto mrňavých máme na stovky, ale zatial si ich nevie sám bez návodu skladať a mne sa pravdupovediac až tak nechce...

GentlemanA15

Daj adresu a pošlem ti všetky SW návody čo mám navyše.

SkiFi

Quote from: sylmer on 25. Február 2017, 00:51:29
Chlapci, nemáte prosím niekto doma zbytočné papierové návody na tie malé star wars lietadielka 9eurové? By som zobrala pre synka 6 ročného, dielikov týchto mrňavých máme na stovky, ale zatial si ich nevie sám bez návodu skladať a mne sa pravdupovediac až tak nechce...

asi mesiac nazad som vyhodil do zberu mozno skromne 40kg lego navodov od malych po velke sety a bola tam tak Polka SW .. skoda
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Artemis

Velke si preco vyhadzoval? Ja vyhadzujem na male sety, battlepacky, ale tie stredne a velke sety si nechavam.

killco

Ak nabudúce bude chcieť niekto vyhadzovať akékoľvek návody, tak ma rovno kontaktujte. Ja nevyhadzujem takmer nič (a tak to potom u mňa aj vyzerá.)

phoenicis

Neviete poradiť niekto SK/CZ BL obchod s dobrým výberom partov v starej Dark Gray?

sylmer

Chlapci, nemali by ste niekto v lego sedimentoch nejakého menšieho harry pottera? Na hranie pre synovca 8 ročného, že si tie knižky oblúbil. nepotrebujem to do zbierok neotvorené pochovať, kludne ak by bolo aj niečo použité. Ideálne z tých prvých dielov, čo sú ešte pre deti vhodné. Taký komerčný trhák tá téma, a už sa to akosi nepredáva...

Peto

MMX

Ma niekto na predaj aspon po dva kusy z:
- 3795 Black Plate 2 x 6
- 3795 Light Gray Plate 2 x 6

Piste ponuky do SS dakujem.

Ja

Ahojte, zháňam lego auto krotiteľov duchov. Ak niekto máte, budem rada, ak ponúknete. Vďaka  :)  :))

bedo

Pali Z

Ahojte, zháňam takéto predlženie na power functions. Kupil by som, poprípade vymenil za nejake nepouživané black plates čo mám ak by bol záujem. :)

Pali Z