Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

PKP 25/20.1i

Started by 14miro14, 15. November 2016, 11:17:10

« predchádzajúce - ďalšie »

14miro14

Pridávam pokus o Hydraulický pokladač koľajových polí. Zatiaľ mám len tatru a návrh konštrukcie, avšak pracujem na tom aby to bolo komplet. Mám trochu pochybnosti ohľadom úplnej funkčnosti pri tak malom merítku, ale uvidím čo sa bude dať robiť. Prvá dve fotky sú z nedele a ostatné zo včera. Za pripomienky, nápady a návrhy budem rád.

Buďo

Vitaj medzi nami  :)

Dlho tu nebolo nieco pracovno-vlakoveho a zaroven hodiaceho sa do CITY mierky.
Co ma velmi potesilo (y)
Stroj na pokladanie kolajovych poli som tiez robil ale iny typ.
Je naozaj obtiazne vyhrat sa z detailami a i nejakou funkcnostou, pri tak malom modeli.
O funkcnost sa neboj, staci aby sa to dalo naaranzovat pri praci .Ako to zvyknu vlakovy modelari v dioramach  ;)
Drzim palce k dokonceniu  (y)

MMX

martinn

Vyzerá to dobre, použitelné!

14miro14

Vitám. A ďakujem za pochvali. Dnes respektíve včera som trochu pokročil, tak tu sú obrázky.

14miro14

Po dlhšej dobe som sa opäť vrátil k tomuto projektu. Pribubol jeden stavebný stroj a trošku okolia staveniska plus vagón pre koľaje.

KLF

martinn

Jednoduché a pritom je jasné že je to Tatra. Super!  (y)