Dnes jsem ještě trochu přemýšlel nad tvými scénkami ze starověku. Asi mne k tomu inspirovalo množství připomínek které se k tvému soutěžnímu MOCu sneslo na Kostkách i povídání o píkách skurutů, tamtéž. Ostatně dovolil jsem si tam drobnou taktickou připomínku i já. Každopádně bych uvažoval nad tím:
a) dovybavit legionáře meči (gladii) a asi bych si pořídil i ty závěsy na meče, aby to vše vůbec pobrali.
b) předělat ta originál kopí na pília. Asi by jenom stačilo nasadit na kopí 1x1 cone brick v příslušné barvě - buď kovové, nebo redbrown (ale spíš kovové, byli tuším jako hlavičky droidů v SW). To by mohlo změnit vzhled do charakteristického tvaru tohoto vrhacího oštěpu. Ve vybavení měli legionáři takovéto pília 2.
A pak už jen seřadit figy tak, aby byli v charakteristické formaci/činnosti.
Tím vším, ale nechci říci, že je to špatná scénka. Je vidět, že jsi si s tím vyhrál a je tam mnoho nápaditých situací. Ostatně kdyby tam nebyli legionáři, ale třeba rytíři, nebo nějací jiní válečníci, bylo by to po všech stránkách super (tedy ještě by se tam dala doplnit ta krev...

). Nejvíc mne ale nadchl
tenhle válečník. Ten je opravdu skvělý.