Popri stavaní Dakar kamiónu som hľadal inšpiráciu na nejaké ďalšie motorizované vozítko, kde by bolo možné využiť potenciál dielov z e-tronu a narazil som na starší
MOC, ktorý bol postavený na dvoch buggy motoroch a buwizze, vďaka čomu jazdí ako Ďábel. Ja som sa rozhodol upraviť ho na použitie s PoweredUp motormi a HUBom, čo znamenalo prekopať komplet podvozok, zachovaná zostala iba predná náprava, kde som spravil iba menši úpravy. Zadné ramená boli prakticky kompletne tvorené buggy motormi, tie som preto musel namodelovať nanovo. Riadenie bolo pôvadne pomocou PF servo motora, keďže tvar nových L-motorov je úplne odlišný, preto aj celá podlaha kabíny je zmenená. Zmenené su samozrejme aj kolesá, tieto nové dodávajú auto oveľa autentickejší výzor.

Karosériu som ladil do obľúbenej čierno-červeno-bielej kombinácie, niektoré kombinácie dielov som pozmenil, proporcie som sa ale snažil dodržať.

Trochu som sa pohral s uchytením sedadiel, to pôvodné sa mi veľmi nepozdávalo.

No a finálny výsledok - aj keď je to proporčne 1:1 voči originálu, pôsobí to odlišne, aj vďaka kolesám, aj vďaka farebnosti a asi trochu aj vďaka upraveným niektorým detailom.

Jazdí to pochopiteľne podstatne skromnejšie, ale nie je to také hrozné, pri troche snahy to dokáže aj zahrabať kolesami, zdá sa mi to byť živšie, ako Audi. Skôr je limitujúce ovládanie cez dotykáč, ktoré nie je veľmi intuitívne, chcelo by to fyzický ovládač.
Neviem, nakoľko to môžem považovať za MOC a nakoľko za MOD, v každom prípade to bola zábavná skúsenosť.
Podvozok má podľa mňa potenciál aj na nejakú buginu, kde by to bolo asi o niečo ľahšie a tým pádom ešte živšie.