Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LEGO Art

Started by papluh, 01. Júl 2020, 16:31:31

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

zaujímavé ... pre koho ?

31203 World Map
18+
11695 dielov
€249.99 / $249.99 / £229.99 / AU$399.99 / CA$349.99
1. jún

https://brickset.com/article/59525/world-map-will-be-the-largest-set-ever

KLF

GentlemanA15

Wau to je fakt  "super"!!!! Totálne si viem predstaviť ako si to nekúpim....

jaro.marek

Tak na toto teda umeleckého ducha naozaj nemám.  :o

Buďo

Pri tom názve "world map" bych  skôr čakal niečo takéto .
[attachimg=1]
A v druhom rade keď tomu chcú nazývať umenie malo farieb tam dali !
Som zvedavý ,aké to bude mat predaje  >:D
Možno len zle zvolený názov a námet  :oldman:

Ak chceli spraviť mozaiku tak len 4 -9 tych podkladovych panelov a v nejakom pomere všetky farby tych tajlov  ;)
A stavitelia čo z toho postavia sa môžu donekonečna predbiehať a kombinovať.
[attachimg=2]
Nektorý pamatajú   ;)

mesje

nahodou mne sa ta mapa paci... samozrejme nema na tu co poslal budo, ale moze to byt pekne na stene...
ale problem je cena - nepaci sa mi to az tak, aby som dal 250e... to radsej trochu pridam a kupim si 4x beatles a postavim si komplet skupinu... to aj bude mat uplne iny vizualny efekt...

Bača

Keby som chcel byť zlý ako sú SJW aktivisti, tak poviem, že na tej mape boli dieliky veselých farieb nahádzané bez milosti do mora a všetky kontinenty osídlili bieli.  >:D

papluh

toto je tá mapa čo dal Buďo https://www.dirksbricks.com/world-map/

zaujímavé je že aj napriek tomu že to má o 100% väčšiu plochu tak tie detaily kontinentov (aspoň na obrázku) sa dosť strácajú. Narozdiel od prechodu modrá-zelená ten kontrast s bielou pomáha.

astronomix

LEGO zacina prechod z 3D so 2D  ;D

sami2001

Môže sa to zdať ale 2D to tak celkom nie je  ;). Tento umelec (Ai Wewei) nedávno začal používať lego ako médium a tvrdí že to nie je o nič viac alebo menej než farba ktorou maľovali majstri ranku Van Gogha či Da Vinciho. Taktiež ocenil exaktnosť Lega a toho že dielo nemusí byť fyzicky vytvorené umelcom/ním a takto mohol tvoriť diela z exilu v ktorom bol kvôli čínskej vláde. Vytvoril obrazy tzv. mugshotov politických väzňov.

papluh

Alternatívna stavba World Map od jedného holanďana
Sú len obrázky a v zavrenej skupine na FB tak prikladám sem
Ešte nejakých pár tisíc modrých by to chcelo na dokončenie oceánov  >:D

Buďo

Tento variant sa mi páči viac ako original  (y)

muffin

Mne sa najviac pozdáva verzia s tou tetou a gramofónom, to by som si vedel predstaviť na stene. Tie verzie snažiace sa imitovať terén, alebo oceánske dno sa mi až tak nevidia, chýba tomu pridaná hodnota oproti klasickej mape.