Vďaka za odozvu. Takže ak bude ďalšia príležitosť tak nastavím nejaký pripájací štandard (napr MILS
http://www.abellon.net/MILS/ ) a budem očakávať ďalších účastníkov. Lebo tak skoro si to neplánujem zopakovať v tejto mierke sám

Wim Hof na surfe je taka vtipna ceresnicka 
Ja že to je nejaký "Winter Hoff" či čo, ale už som googlil kto to je

Papluh a co deti? Zhlukovali sa tam a chceli aj oni take domov?
No nejaká pani sa pýtalo čo by to stálo

Povedal som že netuším a hlavne si nechcem počítať koľko hodín práce je v tom.
No parádne si to urobil!!! Čo je tam aký snežný pluh? Keby som to vedel mohol som poskladať ten zo setu 722 :-)
auto z pluhom je z toho zimného CITY setu
mňam mňam
Nejaká fotka zbližšia nebude ?
v tej galérii sa dajú aj zväčšiť foto prípadne otvoriť do nového tabu. Na zrkadlovku som naozaj nemal čas, ale možno zaskočím niekedy. Bol by som prekvapený ak by vláčik či časovač nepotrebovali servis.
Papluh, dobre ši zrobil, dobre ši zrobil! Je vidno, ze Ta tie nase vystavy uz co-to naucili.
Ja by som upriamil ale pozornost na banner v pozadi - kedze vacsina si asi mysli, ze to je "nejaky" banner dodany LEGOM. Viem kolko casu Teba a pocitac
stal jeho navrh! A ten Krivan na nom tiez nie je nahoda... 
Hej, grafiku na banner okrem loga

som vyrobil ja. Je to mozaika robená v Studiu, manuálne doupravovaná a následne vyrenderovaná na 150ppi pre 3x2,4m plátno. Taký menší obrázok 17800 x 14200, cca 230MB v png s transparenciou, viď detail dole. Ladenie trvalo pár hodín, ale bral som to ako investíciu na ďalšie mozaiky. Manuálne úpravy zdroja a potom výsledku tiež zopár hodín. A potom to chudák PC s i7 a 16GB RAM s 6GB grafikou renderoval asi 8-10 hodín. Na pár pokusov, keďže Win10 nestíhal pridávať virtuálnu pamäť ktorej to zožralo nakoniec vyše 60GB a preto to padalo po pár hodinách.