Mne osobne sa stala taká malá nepríjemnosť. Pani predávala set 8401, že vraj 100% stav krabice, návodu a chýbajú dva dieliky, konkrétne megafón a vysielačka. Chcela za to 5eur. Vravím, pohoda, 5+2poštovné, to sa dá, keďže som na city a tento malý setík sa mi páči, ale už som ho žiaľ nezastihol v obchodoch.
Keď balík prišiel, neveril som

, skoro to aj sedelo s popisom. Krabica "požuvaná", návod tiež a kocky sú vyobrazené na fotkách. Panáčikovia mali popraskané ručičky, čo nevidieť na fotkách. Viem, že sa jednalo len o drobné, čo sa týka peňazí, ale aj tak ma to nahnevalo

.
Tak som milej pani napísal, že toto nie, že jej to pošlem naspäť, že nie som spokojný. Samozrejme bola zo začiatku trošku proti, vynadala mi do idiotov a magorov a celé to odôvodňovala tým, že ona nemôže každú kocku sledovať pod mikroskopom.
Našťastie som sa nenechal vytočiť a pekne som sa jej ozval, že jej proste dám negatívne hodnotenie ak sa nedohodneme. Tak sme si pekne reagovali na svoje hodnotenia až kým nepristúpila na to, že mi peniažky poslala na účet, vrátane mojich nákladov za poštovné a balíček som jej pekne zaslal naspäť. Na jednej strane spokojnosť, že sa to vyriešilo, na druhej ma mrzí, lebo som ten setík chcel