Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Arctic diorama

Started by GentlemanA15, 12. Marec 2017, 13:57:27

« predchádzajúce - ďalšie »

GentlemanA15

Pomaly finishujeme. Ešte nás čaká práca s textúrou povrchu, malý nákladný žeriav na vykladanie tovaru z malého člnu, kryhy vo vode a prípadne samotná voda. Poprosíme názory.

sylmer

velmi pekné... a nebude sa tam nikto preborený topiť?

KLF

Ten velky oranzovy gumenny cln daj prec. Ked tak ho nahrad malym.

liondee

No mne tam ešte chýbajú vlny na vode. To more by si mal poriadne premakat. Tá loď by mala byť pekne zapustená do vody a nie len tak voľne položená.

GentlemanA15

Voda sa ešte bude dorábať. Ten oranžový čln by mal slúžiť na vykladanie materiálu, resp. prekladanie z veľkej lode na breh. Pohráme sa s vodou a postneme ďalšie fotky.

martinn

Dominik a rené majú dobré pripomienky, tiež si to mylsím, vrtuľník by som zavesil na silon, ak bude kde, vstup do jaskyne - oblúk by som prerobil aby bol nepravidelný a čo ten priesek v ľade na chytanie rýb? hladina vody je predsa oveľa nižšie a keby to bolo všetko na ľadovci, tie domy by tam nemohli byť postavené, inak to vyzerá dobre, pekná téma. A asi by som to už moc neprepĺňal.

Jammo

(y) pekna a zaujimava scenka

GentlemanA15

Hotovo :)

KLF

Paradny MOC! (y)  Kiez by sme mali takychto viac.

martinn

Super! U mňa na 1* :-) ešte škoda že sa tam nedal ten vrtuľník zavesiť na silon, že na strope nebolo kde :-( to by bola parádička. Presne takéto diorámy sa mi páčia.

TOME

Velmi pekne!  ;) biele bricky mam najradsej (kiezby ich bolo doma za tatrovku!  ;D ) Ten ladovcovy teran vyzera super aj ta nepokojna hladina vody. Tieto ucelene dioramy moc dobre posobia  nainstalovane na vystave.  (y)

Jammo