Pekne modely, hlavne ta R100 sa mi paci. Hlavny rozdiel medzi technic a model team vidim vo filozofii stavby. Technic je primarne o funkcnosti a vzhlad riesi takmer vyhradne v technic dielikoch s drobnym dotuknutim systemovych dielov. Model team obetuje funkcnost vzhladu a tvar je definovany prevazne systemovymi brickmi, technic je skor len nosna konstrukcia. Vela MOCov v sebe kombinuje obe techniky, takze sa tazko zaraduju, ale moja trojkolka je urcite TECHNIC, funkcnost bola na prvom mieste(aj napriek obmedzenej funkcnosti prednej vidlice), tvar sa ladil postupne az potom, ako boli funkcie vyriesene.
Ta druha trojkolka od jz77 je priklad, kde sa stieraju hranice medzi TECHNIC a Model Team.
Este k tej mojej - mne osobne vadia cervene 2x zalomene liftarmy v prednej casti ramu, mali by tam byt cierne, ale mam iba tie pod sedadlom spolujazdca(lahko riesitelne nakupom

, koncovky vyfukov by mali smerovat viac dozadu, ako dohora, ked prstom pritlacim tie hadice ku konstrukcii, ma to idealny tvar, akurat neviem, ako to tam upevnit, aby to drzalo, chce to pomerne velku silu=namahanie dielov. Nad tym mam ale stale dost casu premyslat. Predne svetlo je v stadiu teoretickeho riesenia, aj ked zrejme budu zase chybat dieliky na vymaknutie spravneho tvaru a velkosti