Nazdar, tak ty si neni žiadny začiatočník, čo držal lego v ruke prvýkrát pred týždňom...ty si profík!
Pjekné, máš to zvládnuté od techniky až po dizajn. Nad podvozkom si maturoval určite najdlhšie, ten je vždy najťažší, ešte keď to je 8x8 !!! Aj posunutie jednej strany si spravil, a celý ten podvozok je taký kompaktný, štíhly, uznávam veru!

mám pár otázok a pripomienok a mudrovačiek:
1) miesto knobov dať ozubené kolá si asi skúšal - preskakovali v zatáčkach?
2) centrovanie zatáčania tam je ako urobené? či cez slimákový prevod to ide pomaly že netreba?
3) tie diffy pre každú nápravu tuto vopchať = neni šanca. Neviem, či vôbec to niekto urobil v tejto mierke niekedy, pri zachovani realizmu.
4) kabinu, repsektive celkovu širku máš 20 studov ak dobre rátam. Pride mi to už moc. Na týchto kolesách max 19 by som to urobil - teba ale nepustí ten podvozok: prevody, zavesenie, to chápem, to sa zúžit nedá. Len konštatujem, jak aj
TOME, že kabina je širšia o trochu než by mala byť. Inak dizajn máš OK, s výfukom si sa detailne zaoberal...
5) čo mi vždy najviac vadí na vačšine lego RC autách s predným náhonom, že majú strašne ďaleko tie body otáčania predných kolies od disku. Tie kolesá úplne lietajú pri zatáčani, veľký polomer, veľká páka, a totálna slabina pri jazde cez prekážky - pri zatočení hlavne ta sila začne tlačit na to celé a uplne zabiehajú dovnútra - lietajú, o to viac ked tam je ťažká creator kabina... toto je slabina samotného lega, nie tvoja. Na tom tvojom vidím že to máš 4 study od kolesa? hmm, na 3 by sa to dalo zmenšiť ,ale to je max. , kardany viac nepustia...
6) Ja video jazdy nejak nevyžadujem, to si vieme domyslieť, že to pojde rovno, doprava , dolava, dozadu. Ale ak sa ti chce tak jasné, urob, aké to má schopnosti. Pozrel by som si také že cez kaluže, blato, piesok...nech je to zaujimave.
7) interier dorobiť neni problém - treba sa len rozhodnúť: má to byť auto na jazdenie alebo ako statický model? ak to prvé, tak interiér nerob, a vyhoď všetko čo je zbytočná záťaž...Počuj, vyhoď celú tu kabinu, potom nebude ani vadiť , ze ti prešmykujú kolesá v zatáčke...dobre som ti poradil, že?
Celkovo tvoj projekt hodnotím, až na tú šírku, ako super zvládnutý.