Autor Téma: Pirátska loď  (Prečítané 3289 krát)

Odhlásený Betka

• Príspevkov: 333
Pirátska loď
« : 12. Jún 2015, 16:42:29 »
Čaute,
moja pirátska loď má 2 sťažne, 3 delá (ktorá sa môžu otáčať), vzadu velkú lebku a vnútri je kajuta pre kapitána, kajuta pre ostatných pirátov, miestnosť s ukradnutým pokladom a miestnost so zásobami.

Odhlásený KLF

• Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Pirátska loď
« Odpoveď #1 : 12. Jún 2015, 17:07:11 »
Nepaci sa mi to. Ci to je tou farebnou schemou, alebo tou vysokou zadnou plachtou... neviem. (n)

Odhlásený bedo

• Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
« Odpoveď #2 : 12. Jún 2015, 17:08:24 »
Je vidno že sú to Hipstery týto piráti  :D

Odhlásený matt251

• Príspevkov: 786
  • Drevo a plast to je moje :-)
    • BRICKLANDIA
« Odpoveď #3 : 12. Jún 2015, 21:59:58 »
Bohuzial betka na toto dielo suhlasim s KLF.  privelmi hranate na lodku ale zas davam plus za tu lebku v zadu.. viac mi to pripomina Scary movie masku  ;)

Odhlásený MiKeL

• Príspevkov: 2552
    • Moja zbierka
« Odpoveď #4 : 12. Jún 2015, 22:04:48 »
Jj, bude to tou hranatostou. Aj ked to nie je velmi farebne, ale pripomina mi to pakistanske nakladaky ;)

Odhlásený Buďo

• Príspevkov: 1523
« Odpoveď #5 : 13. Jún 2015, 09:28:52 »
Na toto dielo som bol veľmi zvedavý ,ako sa spomenulo  :o
Máš široký záber toho čo tvoríš .
Mne sa tá farebnosť lode páči ,nie všetky plachetnice musia byť hnedé  ;) Len medzi predným sťažňom a druhým mne akosi chýba trojuholníková plachta.

Odhlásený martinn

• Príspevkov: 1428
    • bricksets
« Odpoveď #6 : 13. Jún 2015, 11:56:06 »
Podla mňa, keby ola v inej farbe a zadná horná paluba mala zábradlie namiesto plného múriky, bolo by to fajn, inak by to pôsobilo, je tam veľa prepracovaných detailov

Odhlásený STARHAWK

• Príspevkov: 1043
Re: Pirátska loď Nové
« Odpoveď #7 : 14. Jún 2015, 15:48:26 »
Hmmm asi su to holandsky pirati :D

Co sa mi nepaci:
- trochu moc tej modrej na moj vkus, mozno keby bola len v strede by mi to nevadilo len zas neviem ci by ten vrch vypadal dobre napr biely.
Mozno ak ten vrch bude o trosku nizsi, murik hore bude skor biele zabradlie, bude vzadu zosikmeny a este sa ti tam podary dat nejaky detail inej farby (mozno tile 1x1 nad uroven obloku napr v bielej pootoceny na kosostvorec v nejakych rozostupoch) by ta modra uz tak uplne nevadila
- zadna cast dost vysoka + hranata a rovna -> zado sa vecsinou dava trochu do skosena
- kosatka (predna trojuholnikova plachta) mi tam tiez chyba
i ked tvoja predloha (z ktorej mas plachty) http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=6290-1 ju tiez nema ale zrovna tato lod nie je vhodny priklad peknej piratskej lode (podla mna je to najhorsia zo vsetkych, dokonca aj novovydanych :) )
- horna cast ma murik - skor by som tam volil nejaku formu zabradlia, taka aku maz na prednej casty by tam mohla byt fajn a nezabudni potiahnut zabradlie aj na polovicu mostika na ktorej nie je rebrik, aby nahodou niekto z mostika nespadol :)
- nie som si isty ci e dostatonce spraveny vchod do kajut pre posadku, z fotiek to vypada ako keby bol polovicny a trochu zastavany
- uchytenie rebrikov, tiez asi podla povodneho setu, pozri ine sety ako to maju riesene
napr ja som to riesil brick round 1x1 dovnutra tu ruku droida ci klepeto ci co to je a tym som si mohol to uchytenie vyskovo nastavit presne tak ako bolo potreba aby bol rebrik spravne nasponovany

Co sa mi paci
- podpalubie, pekne rozdelene a je tam setko co je minimalne treba
- niektore skosenia ako vpredu celkovo ta predna cast, bocny murik pekne ukonceny na oboch koncoch
- lebka vzadu - i ked asi trochu pretiahnuta, mozno niekde o vysku bricku ubrat, ale urcite zosikmit jej sklon + poradil by som dat do oci otvori az do kapitanskej kajuty - vzadu vecsinou byvaju nejake okna takto by to bolo ucelove a efektne
I ked ako tak pozeram do kapitanskej oci nevedu, to je na urovni ust. hmmmmm ten napad si kazdopadne odlozim, znie to zaujimavo
-bocne okno kapitanskej kajuty je pekne prevedene

Zhrnutie

Ocenujem tvoj siroky zaber tematik a velku aktivitu.
Tato lod ma aj + aj - a ak sa na niektorych nazoroch s nami zhodnes, mozes ju skusit dalej zlepsovat
« Posledná zmena: 14. Jún 2015, 15:52:23 od STARHAWK »