Takze kratka reportaz z akcie v TT. Celkove musim chlapcov pochvalit za snahu - menovite Jaga za zorganizovanie, Buda za poskytnutie exponatov, STARHAWKA a Pecca za cas venovany akcii! Ale mam aj nejake vyhrady.
Cele 3-dnove podujatie v Mestskej sportovej hale v Trnave bolo zamerane na hry a aktivitu pre deti. Na palubovke dolu boli rozne hracie stoly s roznymi aktivitami a tiez nafukovacie atrakcie.

Na poschodi (hladisko) sa nachadzali dielne remeselnikov, vitrinka s vlacikmi v mierke TT (ake symbolicke

) bufet a ... TatraLUG. Mna najviac zaujali drevenne vyrobky
rodinnej firmy a vitrinka s vlacikmi.

Pocas tej hodinky aj nieco co som tam stravil, sa pri nasej expozicii nezastavilo vela ludi. Dovody vidim hned 3. Boli sme na poschodi, kde celkovo deti az tak nechodili - to najzaujimavsie pre ne bolo dolu. Orientacia nasej expozicie bola od presklennej plochy do tmy, co vrhalo nase exponaty do tiena. Ukazka je vidiet na prvych 2 fotkach dolu - bez blesku a s bleskom.

Budova trnavska Mestska veza bola sice paradna, ale kedze bola umiestnena mimo nasej expozicie (medzi nami a vlacikmi), tak ludia netusili, ze je z LEGA (svoje spravilo aj tileovanie). Sledoval som reakcie ludi a mysli si, ze to je len nejaky model veze. Prekvapenie doslo, az ked zistili, ze to je z Lega.

Inak podla mna velmi vydareny kusok, ktory by si tiez zasluzil viac svetla a pozornosti!

Co ma ale najviac mrzi a musim to organizatorovi vytknut je, ze na podujatie, ktore bolo PRIMARNE zamerane na HRU nedoviezol nas hraci box!

Jago, stale places ze box je prec ked ho potrebujes, teraz si mal oba k dispozicii a nezobral si ani jeden? Kde uz, ak nie tu?! A prilakalo by to aj viac deti. Chapem, ze je tazke ho prepravit, ale aj to by sa dalo zariadit. A v noci mohol kludne ostat tam zakryty plachtou. Skoda. Snad nabuduce.