Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Novohradské múzeum Lučenec - 4-5.júl 2026 až 8. august 2026

Started by MiKeL, 07. November 2025, 10:50:03

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

MiKeL

Datumy mame potvrdene, vystava sa bude instalovat v sobotu a nedelu 4.-5. jula 2026. Deinstalacia bude v sobotu 8. augusta 2026.

Poprosim, kto mate zaujem sa zucastnit, dajte vediet: co by ste chceli vystavit, ci pridete instalovat a na kolko dni.

muffin

Ja sa planujem zucastnit s Tatrovkami(plocha 3x5 baseplateov), pripadne este nejake mensie Technic a Creator vozidla.

Jammo

zúčastním sa a môžem prísť pomôcť oba dni.
na výstavu môžem dať Technic, 77092 Great Deku Tree, 60380 City

kamil

duroduro

papluh

Tak u mna už ako bežne sa zúčastním :D
V podstate to čo je v NB

Buďo

Našiel som v starej téme pôdorys a umiestnenie mojich vecí bych navrhovaltakto.
Samozrejme budú prisunuté k stene (to abych neprekryl čísla na pôdoryse ).

MiKel a Papluh ,prosím ,vyjadrite s ak tomu , či súhlasíte alebo zmíme atd. . ..

marek220693

najde sa ešte miesto 150 x 80 pre IDEAS sety ? popripade ako prebieha vystava na taku dlhšiu dobu? su tie sety nejak ochránené, díki  C:-)

papluh

Quote from: marek220693 on 02. Jún 2026, 19:56:18najde sa ešte miesto 150 x 80 pre IDEAS sety ? popripade ako prebieha vystava na taku dlhšiu dobu? su tie sety nejak ochránené, díki  C:-)
Myslím, že miesto tam bude  ;) 
Vitríny by mali byť zasklené.

MiKeL

Quote from: Buďo on 31. Máj 2026, 09:40:35Našiel som v starej téme pôdorys a umiestnenie mojich vecí bych navrhovaltakto.
Samozrejme budú prisunuté k stene (to abych neprekryl čísla na pôdoryse ).
MiKel a Papluh ,prosím ,vyjadrite s ak tomu , či súhlasíte alebo zmíme atd. . ..

Vdaka Budo. Myslim, ze moze byt. Napadlo mi este dat veci z MC8 do MC6 a do MC8 dat hracie boxy, ale pri boxoch asi bude rusno a stavajuci ludia by branili prechodu.

marek220693

Quote from: papluh on 04. Jún 2026, 09:34:06Myslím, že miesto tam bude  ;) 
Vitríny by mali byť zasklené.

Ak sa teda nájde priestor, rád sa pridám,potrebujem 150x80cm pohlad z predu 4.7. by som to vedel priniesť.