Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Buďove výtvory

Started by Buďo, 01. Február 2012, 18:26:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Lokomotíva Gorila / Krysa po prerábke . Predĺžená o 2 bricky a kde sa  to hodilo , grill bricky , zmené  i vetráky :)

phoenicis

Buďo, tie Tvoje vláčiky sú taká lahoda pre oko...   8)

Buďo

Osobné vozne po prerábke .K jazdeniu to samozrejme nieje , ako všetky moje vlaky  ;)
Aby rýchlik nebol až tak fádny , len s temer rovnakými vagónmi pribudol i vagón na prepravu áut  :)

Buďo

Peršingove dvojičky ,tu doteraz nemali žiadne foto  :)

Buďo

Okuliarnik / Brejlovec  a poschodová súprava osobných vozňov BPJO/BTJO  :)

Buďo

Laminatka  " nepostaviteľná " vraj , s nálepkami a bez nich  :) 

KLF

Budo, tieto Tvoje vlaky su umelecke dielo! V takomto mnozstve a este v netradicnej mierke (7-wide), sa maloktory AFOL (ale aj LUG) moze pochvalit takou zbierkou. Pri Laminatke si poprel fyzikalne zakony - dokazal si ju spravit! :D Vseobecne su asi za najkrajsie z Tvojich vlakov pokladane tie parne masiny, ale u mna su to jednoznacne - Laminatka, Dvojicka a poschodove vozne. (y)

Paliason

Buďova vysoko nastavená kvalita, čo k tomu dodať...  (y)

Quote from: Buďo on 08. Jún 2019, 09:36:57
Laminatka  " nepostaviteľná " vraj ...)

Quote from: KLF on 08. Jún 2019, 10:01:50
... Pri Laminatke si poprel fyzikalne zakony - dokazal si ju spravit! :D ...

Len mi vysvetlite prosím, čo malo byť na tom také nepostavitelné ? Nemám takú zaostrenú optiku ako vy, vlakáči  :D

Buďo

Paliason , čelo laminatky je  oblé (i v pôdoryse ) ,skoro šošovka . Toto dosiahnuť v legu v mojej 7-wide šírke je temer nemožné .  Viaceri s ao to pokušali v bežnej 6-wide šírke ale výsledok nieje ono , bo zaniknú hlavné črty . To čo robí laminatku , laminatkou  ;) Typickosť laminatky v mojom prevedení , je podmienená typickými farbami ,takže ju skoro každý pozná  :D

Paliason

To zaoblenie predku má vačšiu prioritu "v prevedení do lega tejto mierky". Malé zošikmenie si už každý domyslí. Rozhodol si sa správne, takto by som to aj ja robil, keby sa rozhodujem, či zachovať zaoblený predok, alebo zošikmené čelné sklo+spodné čelo.

A farebne to máš na 100% presne.

TOME

Budove vlaky su TOPka  ;) moj najoblubenejsi je diesel Okuliarnik  (y) ;)

Legman

Musím len súhlasiť s TOME  (y)
Je to naozaj super vidieť modely skutočných vlakov na LEGO koľajniciach.
Doma sme mali aj tie dvojposchodové vozne ale v modeli a TT.

Buďo

Ďakujem za pozitívne ohlasy :)  Konštatujem , zdvojnásobenie vlakového parku od od výstavy v BB . Stále sa nájde  mašinka k postaveniu .
Keď to tak ponde ďalej budem musieť spraviť ďalšiu poličku  ;D