Moje LDD

Started by Míla, 28. Január 2014, 21:41:19

« predchádzajúce - ďalšie »

Míla

City of Paradisa
spojení starého růžového setu z Town s moderním City a vozidlem z 10197.

VRB se stalo základem pro moderní město Paradisa Bay s vozidly podobných 40.letům(přibližně), všechny mají základ v upraveném 10197 z VRB a představují novou podobu běžných setů, najdou se mezi nimi i samostatné kusy bez předlohy.
postupně to začnu i stavět reálně z vyobrazených setů ze kterých mám doma velkou část.

liondee

Keby to bolo v ponimaní ako klasicka paradisa a classic town je to v poho. No toto moderne prevedenie sa mi fakt ze nepaci. Nic v zlom.

Danybůjek

Míla

tohle je starší model, ostatní výtvory zde budou už modernější, tohle jsem teď použil jen pro začátek tématu, protože jak je uvedeno v popisu na tomhle celé město vzniklo, ani ten vrtulník není úplně klasický Town.

Quote from: danyboy2127 on 28. Január 2014, 21:49:54
EM4CZ? :)
jj

Míla

ještě jeden starší kousek než se dostanem k těm moderním.

Hlavní pláž Paradisa Bay
všechny původní sety vedle stanice záchranářů.

Míla

zde bude taková všeho chuť z mého LDD.

Míla

Legoredo Springs
Požárníci z divokého západu

Buďo

Nič podobné som nevidel.  Tie vozy sú vydarené  (y)  Máš nejakú predlohu tých vozov?

misoku

Míla

Základ pochází ze starých westernů http://www.brickset.com/browse/themes/?theme=Western

a předloha pro vozy jsou fotky starých hasičů z evropy a ameriky, takové můžeš najít i tady v republikách, ruční stříkačku nebo voznici měla dřív každá větší vesnice kde byli i hasiči.

Tohle je trošku přispůsobené těm setům a začátkům ameriky.

je to podobné jako třeba tahle http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/05/43/75/b5/calico-ghost-town.jpg

Míla

Teď něco českého a novějšího

Automobilní stříkačka Škoda Stratílek a dopravní vůz Valter

ASC 16 Praga RN "Erenka"

Míla

Trošku pokročíme k těm modernějším ve stylu Modular City

Míla

Ještě přidám pár hasičských vozů, nebo spíš všechny co zatím jsou.  ;)

KLF

Neuvazoval si nad renderovanim v POV-Ray?

Míla

zatím ne, stejně s ním neumím.
tohle jsou starší fotky.