Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

CITY

Started by KLF, 13. September 2012, 21:44:38

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

to ti nikto nepovie  8)  ale keď zmiznú z voľného predaja kusovky tak by som sa začal obávať lebo potom už zostanú na rade len v tých drahšich setoch

GentlemanA15

Všimli ste si, že sa nejak premnožili veveričky?  ;D

Inst

Ale tá kupola z raketovej základne/mesačnej základne je tip top.
Aj v priesvitnej aj bielej. Uf

PC CZ

Noo.
Školu sem čekal velkou jako byla ve strašidelný sadě. Tohle jsou dvè učebny.
Nemocnica hezká, škoda, že sem promeškal tu minulou dohromady by byla docela pěkná. Ale kde sou sestričky ?
Drevokocůr v červenej, drevokocůr v čierné a drevokocůr v sivej (škodlivej, invazivní).
Plavčíkova věž s prsatou maminou, sice bez Pamely ale tu mám z prvni série.
NASA super, jak raketa, tak moonbáze.
Páčí sa mi veľa nových figurek a nové účesy.
Plus jsou nový a moc pěkny figurky (zimní válečník ze Sibiře, hvězdná bojovnice, Marigold/Jaskier z Witchera,tukan, hříbátko...)

Ale v reálu to vidim na piknik kvůli drevokocůrům a zbytek ve slevě.

PC CZ

A právě parčik (369KČ) mi příjde jako takový ten milý  setík, kde je za málo hodně muziky, v podstatě to je instantní diorámka, trojkolka, stolek, strom a drevokocůri...

Moc hezké a připomína mi to mírumilovné sety z '80...

papluh

Tento nazvime to "realistickejší" vesmírny štýl sa mi celkom pozdáva

papluh

City nákladný vlak. Tiež z LEGO appky.
Sťažovalo sa tu na veľké diely kabíny tak je teraz pekne z dielikov, snáď je spokojnosť  >:D

papluh

Tak sa objavili obrázky aj farmárskych setov. Akurát najviac zvierat je v 4+ sete s najhorším pomerom ceny/diel  :'(
https://brickset.com/article/74603/lego-city-farm-sets-revealed!

mesje

tak vedeli co robia, a ze sa zly pomer cena/dieliky najviac oplati dat v sete precpanom zvieratkami...
ale je to super set, fakt vela zvierat tam je, a kedze je to mensi set, je tam sanca ze to bude vsade mozne a teda aj v lepsich zlavach...

Buďo

Nákladný vlak , na prvý dojem vyzerá fajn . Zaujímavá voľba palety farieb v sete . Povedal bych menej kontrastné .
Farma ,tak to trvalo kým to spravili ! Set s množstvom úžitkových zvieratiek. Decká nech vedia z čoho je ich obľúbený hamburger či stripsy  8)

PC CZ

Proč neudělali pořádnou farmu ? Tohle je k ničemu, akorát pár figů zviřátek ... líbi se mi kurník. Sem doufal ve statek s hospodářskými budovami, sadem, slušným traktorem, možná kombajnem. Stádem krav, ovcí, ošípané tam je,včetně selat. Ale chybi hydina, kozy a hlavně pes a doufal sem v nový mould mačky i s malýma. A ve štěnátka. A kde sou koně ? Za 500KČ by to šlo, jinak nic moc no.

papluh

už aj osobný vlak, "stanica" s toitoi na drezíne  >:D a ďalšie letné CITY sety
https://www.stonewars.de/news/lego-city-juni-2022/

Anupew

Tie vlaky sú úžasné :o :o ;D
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

PC CZ

Vlak je v podobném livery jako Horizon express. 150€  jde, vzhledem k tomu že na celou soupravu jsou potřeba dva kusy. Škoda že nádraži je fakt "stanica". Chtělo by to pořádnou budovu.

PC CZ

Zelinářstvi docela pěkné, a všimnète si toho nenápadného pick upu. Mládě krokodýla, mládě černého pantera, a - zajíc ! Ne králik, ale fakt zajoch...

Fňuk, proč prostè neudělaj pack se zviřátkama. Tolik nových zvířecích figurek a k tomu tuna balastu...