Ukončenie výstavy (BB)

Started by KLF, 15. Október 2013, 13:18:08

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Ti, co si nechate veci prepravit dodavkou Muzea, PRINESTE SI LEPIACE PASKY !!! Krabice bude treba uplne zatvorit a paska je draha (stoji niekolko euro), takze pochybujem, ze budu nejake poziciavacky.

misoku

KLF

liondee

Mám zobrať do BB všetky dieliky čo mám na predaj?

Danybůjek

Quote from: liondee on 30. Október 2013, 17:27:55
Mám zobrať do BB všetky dieliky čo mám na predaj?

Já jsem pro. Třeba si ještě něco vyberu.  O0
přemýšlím, že to též všecko poberu.

Danybůjek

Tak co?
Co se dneska všechno dělo v BB?
Už jste i začali rozebírat?

drdano

Jasne, uz lietaju granaty a ine trhaviny  ;D

Bolo to take neformalne, pekny prihovor pana riaditela, odovzdalo sa zopar cien a darcekov a tak...

Mala zaujimavost - vcera bola prekrocena hranica 10000 navstevnikov!!!
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Danybůjek

Quote from: drdano on 31. Október 2013, 19:46:53
Jasne, uz lietaju granaty a ine trhaviny  ;D

Bolo to take neformalne, pekny prihovor pana riaditela, odovzdalo sa zopar cien a darcekov a tak...

Mala zaujimavost - vcera bola prekrocena hranica 10000 navstevnikov!!!

:o :o

martinn

STARHAWK

Zajta skusim prist este pred obedom, podla toho ako vstanem, pozical som skatulu kolaji a podloziek, pocti mam na papieriku. Hadamnajdem v pivnici tie spravne krabice v ktorich som to priniesol.

Administrator

Nasa 1. vystava bola slavnostne ukoncena. ;) Videlo ju spolu 10 215 navstevnikov ! ;) Dakujeme aj touto cestou clenom TatraLUGu za ucast na tejto vystave ! (y)

Administratori

michalmartinec

tak vidím, že všetko prebehlo v absolútnom poriadku, teším sa, že som mohol prispieť aj ja pár dielmy lega.

týmto sa chcem opýtať, kedy cca to bude v BA aby som sa preto stavil, nakoľko nechcem nikoho zaťažovať tým aby mi to vozil.

Veľmi pekne ďakujem