Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

10248 - Ferrari F40

Started by Paliason, 10. Júl 2015, 13:33:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Super recenzia z Rebrickable...detailný postup zo stavby, porovnanie z reálnou predlohou atd...

http://rebrickable.com/blog/2015/review-lego-creator-expert-10248-ferrari-f40

KLF

Tato recenzia ma len uistila, ze ide o perfektne dielo! A ak mal doteraz niekto pochybnosti o tom, ci vystihli dizajn auta - tato fotografia hovori za vsetko! (y)

GentlemanA15

Quote from: KLF on 10. Júl 2015, 13:44:33
Tato recenzia ma len uistila, ze ide o perfektne dielo! A ak mal doteraz niekto pochybnosti o tom, ci vystihli dizajn auta - tato fotografia hovori za vsetko! (y)
:o skvelé

mesje

vidim ze ten zadok je najhorsia cast celeho modelu... omg, vyzera priserne...
pozn. pre KLF: netrollujem za kazdu cenu, ninjago expert som pochvalil :-)

bedo

Osobne sa mi to auto aj postupy použité dosť páčia aj keď ako už Mejse povedal - ten zad je trošku hranatejsi na môj vkus. Možno by som skúsil dať tam odklapace ( sorry za výraz)  ale to dizajnéri určite askusali a ak im toto vyšlo ako naj varianta tak už si to musí každý doriešiť ako chce  :D

matej

pred par minutami vislo video hned som ho zbadal tak som ho tu dal  :P

yaloo

neodolal som...uz je na ceste ;)